Zomer in de b&b ~ Kaat de Kock

Ik ben na deel 1 benieuwd hoe het gaat met Hanne en haar bedrijf. Hoe zal haar persoonlijke leven er nu uit zien?

Specificaties

  • Nederlands
  • Mei 2022
  • Uitgeverij Hamley books
  • EAN : 9789464510355
  • feelgood Roman

Beschrijving

Hanne is samen met haar moeder een B&B begonnen in de Ardennen en de zaken gaan goed. Haar beste vriendin is bevallen van een wolk van een baby, en ook haar nieuwe vriend blijkt perfect te zijn. Hanne is samen met haar moeder een B&B begonnen in de Ardennen en de zaken gaan goed. Haar beste vriendin is bevallen van een wolk van een baby, en ook haar nieuwe vriend blijkt perfect te zijn. Het leven kan niet beter, toch? Maar is die vriend misschien niet een beetje té perfect? En waarom verdwijnt haar mama telkens voor het ontbijt? En overleeft de relatie van haar beste vrienden de bemoeienissen van zijn ouders wel? ‘Zomer in de B&B’ is deel 2 in de B&B-reeks, waarin Hanne en haar vrienden verder de Ardennen en jullie harten veroveren.

Voor het lezen

Ik heb enorm genoten van het eerste deel! Ik kan niet wachten om in het tweede deel te duiken. Hoe zal het in de liefde gaan en in het bedrijf? Zal ze haar draai gevonden hebben?

Tijdens het lezen

Je weet gelijk weer waar je gebleven was na deel 1. Je stapt weer in het leven van Hanne alsof je haar gisteren nog gezien hebt. Je kan het echt voor je zien. Ik kan meekijken als een toeschouwer die aan tafel zit bij Hanne.

Conclusie

Wat een heerlijk zomers verhaal. Ze doet iets waar ik van droom! Het opbouwen vanaf 0. Je kan je eigen draai eraan geven en opbouwen vanuit de fundering. Ik wil zelf ook enorm graag een eigen b&b en moest zo lachen om die vervelende klant. Waar maak je je druk om?! Het is leuk dat haar vriendinnen ook een leuke rol gaan spelen in dit deel. Ze maken het dorp onveilig! 5 sterren! Het boek is in een zucht uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *