Coup de Foudre – Eline de Schepper

Ik ben erg benieuwd naar het verhaal. De cover vind ik echt prachtig en de flaptekst nodigt zeker uit om te beginnen .

Beschrijving

Katie Haver’s leventje is eenvoudig, ze werkt in het theehuis in haar dorp, en is best tevreden over haar relatie met Max. Maar is dat georganiseerde leventje wel genoeg? Er is tenslotte een hele wereld om te ontdekken. Een wereld die haar roept. Met een roekeloos en ondoordacht plan, slaat ze haar vleugels uit en neemt een drastische beslissing. Ze verruilt haar slaperige dorp in voor de hippe, bruisende City of Lights. In het vrolijke gezelschap van haar tweelingzus Stella, stopt ze al haar spaargeld in een sober kaarsenwinkeltje, in het sprookjesachtige Crémieux. Iets wat misschien al op voorhand gedoemd is om te mislukken? Want Parijs is helemaal niet waar ze op gehoopt had. De norse, maar nieuwsgierige buurtbewoners zien haar absoluut niet graag komen. Maar Katie zet alles op alles om zich te bewijzen. Is het enkel de betoverende lichtjesstad waarvoor Katie valt? Of toch eerder voor de charmes van de knappe dokter, na een onverwachte ontmoeting?

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar de avonturen van Katie. Gaat ze verliefd worden op de stad of is de dokter toch interessanter? Laten we dat uitvinden!

Tijdens het lezen

Het verhaal leest makkelijk weg. Je blijft lezen om te zien wat ze meemaakt. Ik ben zelf ook echt een avonturier en kan echt genieten van verhalen waarbij personages zich ontplooien zoals bij dit verhaal.

Conclusie

Parijs, ieder meisje droomt toch van de stad van de liefde! Helaas is het een domper als je daar aankomt. De mensen weigeren vaak om Engels te praten, er staan veel straatverkopers die je van alles willen aansmeren en het is allemaal niet zoals gedacht, maar kan Katie er toch een succes van maken?

Het is enorm leuk om het avontuur te volgen . Ik heb enorm genoten van haar UPS en downs, want niet alles gaat zo lekker natuurlijk. Van mij had het verhaal langer mogen duren! 4 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *