Sterren jager ~ Jen Minkman

Ik ben erg benieuwd naar het nieuwe boek van Jen. Thema is sterren , ik ben benieuwd!

  • Nederlands
  • Young adult
  • Uitgeverij: Hamley Books
  • ISBN : 9789464510522
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Hardcover
  • Aantal pagina’s : 320
  • Verschijningsdatum : juni 2022
  • Thema : Kinderen / tieners: fictie: actie- en avonturenverhalen

‘Jullie zijn Sterrenjagers. Jullie dragen de Vonk in je.’ Berry Taylor woont met haar broer Ozan en opa Terrence op het eiland Jersey.

Berry Taylor woont met haar broer Ozan en opa Terrence op het eiland Jersey. Berry en Ozan schrijven een bekend blog over allerlei bovennatuurlijke verschijnselen. Als ze op een dag vreemde lichten boven een graancirkel waarnemen en hun opa tegelijkertijd door een ongeluk in het ziekenhuis belandt, komt hun leven in een stroomversnelling terecht. Berry en haar tweelingbroer blijken deel uit te maken van een familie die al eeuwenlang een belangrijk geheim bewaart, en de tijd is aangebroken dat geheim te onthullen. Samen met de mysterieuze Roth gaan ze op weg. Hun tocht voert hen door heel Europa, langs Latijnse raadsels, Tempeliers, oeroude kastelen en verborgen cryptes. En dit keer zijn ze niet alleen op zoek naar spannende verhalen of verborgen schatten. Dit keer gaat het om een strijd tussen licht en duisternis; om de toekomst van de mensheid.

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar het avontuur van Berry en Ozan. Er staat een missie op ze te wachten, maar hoe gaan ze het er vanaf brengen? De wetenschap is niet helemaal mijn ding, maar Jen schrijft altijd zo dat ik het toch wil lezen.

Tijdens het lezen

Het verhaal is heel erg op de ufo’s gericht en de graancirkels. Het is niet helemaal mijn ding , maar ik ben toch benieuwd wat dat te maken heeft met de missie.

Het verhaal begint sneller te lezen vanaf iets voor de helft. Ik ben benieuwd naar hoe de missie zal aflopen. Er waren onthullingen die ik niet zag aankomen. Ik ben echt in het verhaal gezogen en blijf door lezen.

Conclusie

Ik ben erg verrast door het verhaal. Het was een leuke zoektocht met veel puzzelen en het is fijn om de groep te zien groeien. Je leert de karakters goed kennen en voelt mee met de karakters. Je ziet liefde groeien, de banden sterken en het verleden en heden in een vloeien. Ondanks het trage begin ben ik verrast en geef ik het boek absoluut 4 sterren. Het is zeker een leuk verhaal en een mooie must Read onder de sterrenhemel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *