Leren vliegen ~ likaiar

Leren vliegen is een prachtig onbekend Young adult boek die zeker meer aandacht verdient!

  • Nederlands
  • 233 bladzijdes
  • Quasis Uitgevers
  • November 2021
  • EAN : 9789492099525
  • Young adult

Beschrijving

Kaina is een getekende. Ze woont afgezonderd met haar familie in de oude hoeve bij het bos, omdat niemand mag weten dat ze mysterieuze symbolen op haar huid draagt. Tijdens een bezoek aan de markt wordt Kaina gesnapt door de orde van getekenden en bij haar ouders weggehaald. Met de hulp van de norse zwaardvechter Vuya en de bijdehante Riala zoekt ze haar weg terug naar huis. In het avontuur dat volgt leert Kaina meer over de symbolen op haar lichaam en wat die vertellen over haar plaats in de wereld. Zal ze haar ouders weer in haar armen kunnen sluiten? Of heeft het lot een andere bestemming voor haar in petto?

Voor het lezen

Ik ben benieuwd naar dit boek. Ik vind de cover erg mooi voorgegeven door de kleuren en ben benieuwd naar wat ik kan verwachten. Ik hoop op spanning en een plottwist

Tijdens het lezen

De eerste hoofdstukken moet ik erg inkomen. Ik ben erg benieuwd naar het verhaal van Kain(a) . Ik ben benieuwd naar wat de getekende inhouden en wat haar verhaal gaat worden.

Het verhaal leest na de eerste hoofdstukken goed weg. Ik blijf lezen en wil weten wat er nog meer gaat gebeuren. Het is spannend, opbouwend en verlangt naar meer.

Conclusie

Het verhaal heeft mij enorm verrast! Vanaf het midden kon ik echt niet meer stoppen met lezen en ik verslond de hoofdstukken stuk voor stuk. Het einde was verrassend en het was om te zien hoe de karakters aan het groeien waren. Ik raad dit boek zeker aan en geef het daarom ook 5 sterren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *