Hasta luego ~ Suzanne van Bilderbeek

Ik heb zin in een lekkers zomers kort verhaal. Mijn vakantie zit er net op, maar wil wel in de ontspannen sfeer blijven.

  • Ebook only
  • Nederlands
  • 60 bladzijdes
  • Books & butterflies
  • Roman

Om de drukte in Nederland te ontlopen, vlucht Pleun voor acht dagen naar Gran Canaria. Als freelance redacteur kan zij overal ter wereld werken, maar dit is de eerste keer dat ze echt alleen is buiten Nederland.

Ze had wel verwacht zichzelf tegen te komen. Wat ze niet had verwacht, zijn de nieuwe mensen die ze ontmoet. En dan heeft Pleun het niet over de obers van het restaurant El Capítan of de kat van de buren. José, de tuinman slash poolboy, confronteert Pleun meerdere malen met zichzelf. Hoe vervelend en pijnlijk dat ook is, Pleun kan hem niet uit haar hoofd zetten. Wie is deze vreemde man die telkens bij haar opduikt, automatisch haar aandacht trekt en door wie ze zichzelf stukje bij beetje beter leert kennen?

Mening

Het is een heerlijk kort verhaal wat je meeneemt naar een solo vakantie in Spanje. Dit is een heerlijk boek om in een dagje uit te lezen met een kleine 60 bladzijdes om in de zomerse vibe te blijven. Ik heb het boek zo uit gelezen en Suzanne schrijft lekker. Van mij had het langer mogen zijn! Een heerlijk tussendoor boekje! 4 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *