Moord onder de magnolia’s ~ Olivia Hill

Toen ik het hondje op de cover zag wist ik dat ik het boek ging lezen. Heb echt een zwak voor dieren! Het verhaal is heerlijk voor tussendoor dus toen ik tijdens werk wel eens een gaatje zag om te lezen heb ik het ebook gelezen!

  • Nederlands
  • 260 bladzijdes
  • Mei 2022
  • Dutch venture Publishing
  • EAN : 9789493265172
  • Roman

Beschrijving

Georgia is eigenaar van een succesvolle kappersketen in New York, maar dan wordt ze door haar ouders terug naar huis gefloten. Haar vader heeft een ernstig ongeluk gehad en de familie heeft haar hulp dringend nodig in hun B&B. Thuis inwonen is haar echter een beetje te dol, dus ze huurt het huis waarin oude Stumpy, de plaatselijke “piraat’, zijn hele leven gewoond heeft.

Wanneer Georgia na een lange reis in Pebble Beach aankomt, wordt ze vlak voor de woning tegengehouden door een goed uitziende sheriff, die haar vertelt weer te vertrekken. Het duurt even voor ze doorheeft wie hij is, maar zodra ze Haruki herkent, de grootste pestkop uit haar verleden, weet ze dat het lijk dat onder Stumpy’s magnolia’s is gevonden niet haar grootste probleem gaat worden…

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar wat het verhaal is met de magnolia’s, eerlijk gezegd waren die de trigger om het boek te gaan. Ik ben benieuwd wie er dood is, waarom en wat het verhaal er omheen is .

Conclusie

Het is een leuk verhaal waarbij Georgia thuis komt. Ze is jaren lang van huis weg geweest en komt nu haar ouders uit de brand helpen. Zal ze ze langer helpen en hoe zit het nou met de buurt…. Zijn er nog bekenden waar het mee klikt, voelt het nog als vanouds en hoe zit het met die nare gebeurtenis, kan ze daar overheen komen?!

Een leuk verhaal om tussendoor te lezen door de kleine 150 bladzijdes leesplezier! 4 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *