Zolang je van me houdt ~ Suzanne Van Bilderbeek

Ik heb de tweeluik pas besteld en dit is een mooie dikte voor de vakantie dus laten we maar lekker beginnen!

  • Nederlands
  • 284 bladzijdes
  • Juni 2022
  • Uitgeverij Pumba
  • EAN : 9789090339801
  • Roman

Beschrijving

Toen Sasha en Daniel friends with benefits werden, hadden ze beiden nooit gedacht dat het zo gecompliceerd zou zijn. Ze worden geconfronteerd met zichzelf en het verleden. En dat wordt alleen maar lastiger wanneer je het meest aan jezelf twijfelt. Als situaties van buitenaf zich voordoen, worden Sasha en Daniel behoorlijk op de proef gesteld. Ze moeten leren met het verleden om te gaan, om de toekomst en zichzelf een kans te bieden. Niets is oneindig. Zij wel? Gevoelens zijn lastig, zeker wanneer je daar geen raad mee weet. Zowel voor Sasha als Daniel is dit een opgave, hoe kan je gelukkig zijn als het lot parten met je blijft spelen? Wat houdt liefde in, wanneer het lastig te begrijpen is?

Voor het lezen

Ik ben benieuwd naar dit new adult verhaal. Ik ben echt de laatste jaren van de new adult. Het is spicy love, dus ik ben benieuwd of dat hier ook gaat gebeuren!

Tijdens het lezen

Ik geniet van het verhaal van Sasha en Daniel. Ze hebben beide hun problemen. Daniel is moeilijk met binden en Sasha heeft een moeilijke thuis gehad nadat haar gezin uit een viel. Hoe gaat dit verhaal verder ?

Conclusie

Het verhaal is hottt. Ze voelen de aantrekking tot elkaar, maar er is meer. Hoe houd hun relatie stand als deze steen op hun mooie glad vloer terecht komt en er een barst verschijnt. Er zijn altijd ups en downs in een relatie en ik ben benieuwd hoe Daniel hier mee omgaat zeker door misbruik van zijn vertrouwen in het verleden. Ik geef het boek 4 sterren ****

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *