Briefpost ~ Chantal Claassen

Na deel 1 wil ik snel door aan deel 2, maar ik heb je speciaal bewaard voor mijn vakantie op Tenerife!

  • Nederlands
  • 256 bladzijdes
  • Februari 2022
  • Z&K uitgeverij
  • EAN : 9789020539370
  • Roman

Beschrijving

Na haar werk in de beachclub vindt Kaat een USB-stick op een tafeltje. De eigenaar ervan oogde erg van streek. Thuisgekomen leest ze op de stick een slecht liefdesgedicht voor ene Liv. Ze besluit haar schrijfkunst in te zetten om zijn relatie te redden en krijgt steeds meer plezier in het regisseren van Olivers liefdesleven. Met succes, althans zo lijkt he – want voor wie doet ze dit eigenlijk? Dit tweede deel in de Beachclub Esperanza-serie is een boek met een lach en een traan.

Voor het lezen

Na het lezen van flessenpost ben ik enorm benieuwd naar het vervolg. Hoe zal het verder gaan en blijft ze in de Hoek werken of komen er andere dingen op haar pad?

Tijdens het lezen

Ik moest even in het verhaal komen, het is alweer een tijdje geleden dat ik deel 1 las, stiekem miste ik zo een kleine flashback terug naar een opsomming van boek 1. Toen ik weer eenmaal in het verhaal zat las het lekker weg. Ik vind de humor van de meiden leuk en hun bazen zo chill!

Conclusie

Ik heb genoten van het verhaal, al vond ik het wel enorm veel gedraai. Als je twijfelt moet je het niet doen. Je kan niet iemand anders aandoen dat je iets zegt of doet en je twijfelt er zelf over….

Ik gun het Kaat enorm en ze verdient het om zelf ook gelukkig te zijn en haar hart te volgen! Ik ben benieuwd waar ze in het laaste deel allemaal mee te maken krijgt, want ze kreeg in flessenpost echt een pot vol! Geniet lekker van dit boek zou ik zeggen! 4 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *