Zolang je bij me blijft ~ Suzanne van Bilderbeek

Ik ben benieuwd naar het vervolg, boek 1 had namelijk een die harde cliffhanger.

  • Nederlands
  • 350 bladzijdes
  • 10 juni 2022
  • Uitgeverij pumbo
  • IBSN : 9789083160115

Beschrijving

Kapot. Hun hoop en kracht. Alles is kapot. Zo voelt het voor Sasha en Daniel. Gelukkig staat hun liefde voor elkaar als een paal boven water. Op weg naar verbetering, moeten ze pijnlijke en confronterende keuzes maken. Sasha en Daniel proberen elkaar te vertrouwen en een manier te vinden om met hun trauma’s om te gaan. Een lichtpuntje verheldert hun duisternis. Kunnen zij, ondanks hun angsten, dat stukje geluk toelaten?

Voor het lezen

Ik ben benieuwd of de deuk niet teveel schade heeft veroorzaakt in de relatie van Daniel en Sasha. Komt het vertrouwen terug? Zijn ze echt voorbestemd?

Tijdens het lezen

Het boek begint goed. Ik snap absoluut beide karakters, maar come on, boek mee met Sas ! Hoe kan het alleen haar fout zijn geweest? Je weet nu de achtergrond dus….

Wat is het verhaal heftig! Ik heb zo te doen met Sas. Dan is natuurlijk ook een slachtoffer en heeft het moeilijk, vooral mentaal. Ik kan dat helemaal begrijpen na alle dingen die gebeurt zijn, hopelijk krijgt Sas nog een kans en hebben ze een beter einde dan nu te zien is in het begin van het boek.

Conclusie

Ik vind het verhaal lekker weg lezen. Ik heb beide boeken in 5 dagen uit gelezen dus dat zegt wel genoeg. Boek 2, dit boek heb ik zelfs in 2 dagen uitgelezen, want ik wou hem uit hebben voor de vakantie & bleef zo hopen op een mooier leven voor de 2! Ik zie zeker dat ze gegroeid is na het schrijven van boek 1. Ze houd de spanning meer weg, minder introductie en er gebeurt meer in hun leven, maar ook van de bij karakters, ik wil de serie zeker nog een keer lezen en daarom krijgt dit deel ***** 5 sterren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *