Bloem 2 ~ Kevin Panetta en Savanna Ganucheau

Ik ben benieuwd naar deel 2! Hoop op meer actie.

Graphic Novel

Een zomerliefde bloeit op tussen twee jongens die in een bakkerij werken. Ari werkt Hector in als die wordt aangenomen om in de bakkerij van Ari’s ouders te helpen en de twee worden vrienden. Vrienden worden is echter niet het enige wat op het menu staat voor Ari en Hector. De twee jongens realiseren zich dat ze misschien meer gemeen hebben dan ze zouden denken… zoals langzaam opbloeiende gevoelens voor elkaar, waardoor ze zich afvragen of ze hun vriendschap naar het niveau van een romantische relatie kunnen tillen. Wanneer zich in de bakkerij echter een tragedie voordoet, weten zowel Ari als Hector niet zeker hoe ze verder moeten, waardoor er een breuk tussen hen ontstaat. Is die breuk nog te lijmen?

Mening

Ik heb echt oprecht genoten van deel 2! Het boek was al binnen minder dan een uur uit. Er is eindelijk liefde, er zit spanning in en ik ga echt fangirlen van die 2! Zo leuk samen!

Er breekt een fase aan van keuze, studeren of werken. Hoe ga ik om met afstand en wat doe ik als er nood is. Een noodlottig ongeluk, maar hoe red hij zich hieruit?

Absoluut 5 sterren. Leuk door het bakkers element en een hoog heartstopper element!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *