Op zoek naar ….. Jou ~ Britt van der Jagt

Ik ben een echte helper, dus ik zou dit absoluut ook gedaan hebben. Opzoek naar antwoorden en hulp voor mijn lieve vriendin!

Een reis naar Thailand, een zoektocht naar familie… Wanneer Mila samen met haar beste vriendin Daisy een dagje naar een attractiepark vertrekt, gebeurd er iets verschrikkelijks. Daisy komt in een ongeluk terecht en al snel blijkt dat de impact enorm is. Daisy’s lichaam heeft zware klappen gekregen. Na een grondig onderzoek in het ziekenhuis wordt duidelijk dat Daisy een donornier nodig heeft. Er is alleen één probleem: Daisy is geadopteerd. Daarom reist Mila af naar Thailand om de biologische ouders van Daisy te vinden in de hoop dat zij een geschikte donor zijn. Tijdens haar zoektocht komt er een bijzonder iemand op haar pad…

Mening

Het is een verhaal dat lekker spannend begint. Het begin van de vakantie inluiden, maar het loopt natuurlijk anders dan gepland. Het word een rollercoaster van dingen uit zoeken en hulp zoeken. Plots stelt ze voor om voor haar vriendin de wereld over te reizen en begint een nieuw avontuur. Het is leuker dan verwacht, maar toch pittig om haar doel te bereiken. Vol spanning wacht je af wat er gaat gebeuren. Ik heb enorm genoten van het verhaal en de avonturen. Het einde vind ik zo leuk! Ik zou zeker meer willen lezen en daarom krijgt het verhaal 5 sterren van mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *