Pompoensoep en vallende bladeren – Jolien de pauw

Ik heb zin in dit verhaal! Gisteren toevallig soep gegeten en ookal is het winter, alles ligt nog vol herfstbladeren

Een heerlijke novelle boordevol vallende bladeren, Halloween en… liefde! Jennie heeft een hekel aan Halloween. Maar nog, ze hààt Halloween! Van de pumpkin spice lattes tot de vrolijke griezelversieringen, ze kan niet wachten tot deze vreselijke periode eindelijk voorbij is. Al heeft al die weerzin misschien ook een heel klein beetje te maken met wat haar ex haar vorige Halloween geflikt heeft. Gelukkig verkeert ze dit jaar in het gezelschap van ’s werelds schattigste viervoeter. En werpt ze zich, onbedoeld weliswaar, meer dan eens in de armen van een wel heel knappe man… Zou deze Halloween toch anders kunnen worden?

Mening

Het is een verhaal wat niet leuk begint voor deze dame. Wat een domper en ik snap echt wel dat Halloween een ruw randje krijgt. Met haar vriendin gaat ze meedoen met een tocht met haar kleine tweeling. Haar vriendin en de kinderen krijgen haar de deur uit met deze dagen op komst, maar dit is niet het enige spannende wat er gaat gebeuren. Er zullen bij haar tranen vloeien, ze zal trillend op haar benen staan van de spanning en de angst. Ze zal door de grond willen zakken, maar zal ze ook een goede einde hebben of wil ze toch liever met een kopje soep onder een deken willen nestelen ? Ik vind het een erg leuk verhaal , maar hoopte toch op iets meer diepgang daarom krijgt het verhaal 4 sterren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *