Bruiloft in de b&b ~ Kaat de Kock

Ik ben benieuwd naar hoe de planning van de bruiloft gaat verlopen en wat er allemaal nu weer gaat gebeuren!

  • Nederlands
  • Deel 3 in de serie
  • Oktober 2022
  • Hamley books
  • EAN : 9789464510966
  • Roman

‘Bruiloft in de B&B’ is deel 3 in de succesvolle B&B-reeks, waarin Hanne en haar vrienden verder de Ardennen en jullie harten veroveren. Hanne heeft een heel drukke periode voor de boeg: ze woont nu in haar eigen huisje naast de B&B, waardoor ze meer gasten kan ontvangen, en daarnaast regelt ze ook nog eens het trouwfeest van haar beste vriendin, waarvoor ze haar bed and breakfast met plezier openstelt. Maar alles wordt nog hectischer als vriendin Julia op de stoep staat met verbijsterend nieuws en de vriend van haar moeder onverwachts in het ziekenhuis belandt. Plots moeten ze alles op alles zetten om het trouwfeest én de bistro van haar stiefvader te redden, waardoor haar eigen relatie ook nog eens onder druk komt te staan. ‘Bruiloft in de B&B’ is deel 3 in de B&B-reeks, waarin Hanne en haar vrienden verder de Ardennen en jullie harten veroveren.

Voor het lezen

Ieder jaar kijk ik uit naar een nieuw deel van de b&b serie! Ik heb echt zin in de leuke bruiloft die er aan zit te komen en ik ben benieuwd welk drama er nu gaat gebeuren!

Tijdens het lezen

Dit verhaal is wat chaotischer gezien er meer gebeurt. Meer stellen, meer verhalen en meer activiteiten. Dat hoeft zeker niet slecht te zijn en dat is hier zeker het geval.

Conclusie

Ik heb genoten van dit verhaal en hoop zeker meer te lezen! Ik hou van bruiloften kijken/lezen, want ik ben zelf nog nooit op een bruiloft geweest. Ik hou van haar b&b en de hechte meidengroep is super leuk! De mannen kunnen het ook super goed met elkaar vinden en je leert ze steeds beter kennen. 4 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *