Tussen twee vuren ~ Laura Diane

Ik ben erg benieuwd naar dit verhaal. Ik ben nog nooit in Disney Amerika geweest en wel in Parijs dus de map voorin zal veel helpen! Ik ben benieuwd wat er gebeurt na die orkaan.

In het jaar 2038, nadat orkaan Andrea het zuiden van Florida heeft verwoest, wordt de achttienjarige Ayla met duizenden anderen opgevangen in een van de parken van Walt Disney World: het Magic Kingdom. Wonen in een attractiepark, het klinkt als een sprookje. Tot er voedselschaarste dreigt en de raad van bestuur liegt over de ware oorzaak. Ayla is vastberaden de waarheid te achterhalen. Een rauwe dystopische roman waarin de magie van Disney een duister kantje krijgt … Voor young adults.

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar dit boek. Ik heb lang gewacht en uitgekeken naar dit boek! Ik heb nu al zin in de Amerikaanse Disney vibes! In deze donkere tijden kan ik wel wat Disney licht gebruiken om de kou en donkere dagen aangenamer te maken

Tijdens het lezen

Een orkaan bereikt Amerika en de bewoners moeten evacueren. Ze mogen naar Disneyland, maar hoe gaat het er aan toe? Het is en blijft een crisis situatie op meerdere vlakken. Ik ben benieuwd wat het verhaal gaat brengen en hoe ze er mee om gaat, want ze heeft een pittige achtergrond!

Het verhaal begint al enorm spannend. Ik ben benieuwd naar haar verhaal en wat het boek allemaal gaat brengen. Er gebeurt zo veel om de mensen heen, maar ook de spullen en geduld raken op. Hoe gaat de organisatie dit in toom houden?

Conclusie

Natuurlijk ga je op zoek naar informatie en gerechtigheid. Je maakt vrienden en probeert te ontspannen, maar wat als je buikgevoel zegt dat er meer aan de hand is? Hoe kan je te weten komen wat er aan de hand is? Een spannend verhaal waarbij ze op zoek gaat naar wie haar nieuwe IK is en gaat uitzoeken wat er nou op locatie aan de hand is!

Ik heb genoten van dit mooie verhaal. Het is vol magie en ik heb gelijk zin om mijn mooie jurken uit de kast te trekken. Ik heb zin in tule en magie en een heerlijk ritje in een van de attracties. Het verhaal is spannend doordat ze de grenzen op zoekt. Doordat de zoon van de leider deel neemt in hun groep en de onenigheid die langzaam aan het broeien is onder de mensen. Ik geef het boek 5 sterren! Een echte aanrader als je van avontuur en Disney houd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *