Wat gebeurde er met David? ~ Henk Hardeman

Een spannend verhaal waarbij ze gaan achterhalen door een spel met de geesten waar David is.

  • Nederlands
  • Van goor uitgeverij
  • Oktober 2022
  • Ean : 9789000383481
  • Young adult spanning

Beschrijving

Bobbie is erin geluisd. Er lijkt niets anders op te zit ten dan de zomervakantie door te brengen in een vakantiehuis zonder vrienden, maar met ouders en zusje. Algauw blijkt het geen toeval dat ze juist in dit vakantiepark zitten: hier is David, Bobbies oudere broer, zeven jaar geleden spoorloos verdwenen. Wanneer er tijdens hun verblijf vreemde dingen gebeuren die iets te maken lijken te hebben met David, besluit Bobbie uit te zoeken wat er destijds met hem is gebeurd. Vrienden die Bobbie in het park heeft leren kennen, schieten hier bij te hulp. In de hoop meer te weten te komen over Davids verdwijning, probeert de groep via ‘glaasje draaien’ contact te zoeken met zijn geest. Maar dit blijkt niet zonder gevaar…

Mening

Het is een heerlijk boek om te lezen. Ik heb het in een avond en ochtendje uit ( iets meer dan een uur) . Ik snap dat het moeilijk is als er een kind verdwenen is en je wilt opzoek gaan naar antwoorden. Hoe ver ga je voor antwoorden? Wat gaat het bord je vertellen? Kom je achter het geheim of blijft het voor eeuwig verborgen? Dit spannende verhaal laat je radars op scherp stellen. Daarom krijgt het verhaal 4 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *