De wensenwinkel ~Chantal Claassen & Saskia M.N. Oudshoorn

Iedereen heeft een wens, maar wat nou als er met de rationele wensen kunnen uitkomen ? Wat zou je dan wensen

  • Nederlands
  • Z&K uitgeverij
  • November 2022
  • Ean : 9789020550948
  • Roman

Beschrijving

‘De wensenwinkel’ van auteursduo Chantal Claassen en Saskia M.N. Oudshoorn is een feelgood over romantiek, vriendschap en blind vertrouwen.

In ‘De wensenwinkel’ van Chantal Claassen en Saskia M.N. Oudshoorn beginnen beste vriendinnen Claire en Josie een wensenwinkel. De knappe aannemer Stijn verbouwt een oude naaisalon tot een winkel, en daarna stromen de wensen al snel binnen. De winkel is zo’n groot succes dat ze meer handen nodig hebben. Het liefst die van een man… Kan de knappe soapster Jim de vriendinnen helpen?

Voor het lezen

Ik ben enorm nieuwsgierig naar dit boek. Het is deze maand uitgekomen en ik ben gelijk benieuwd! Wat kan ik verwachten? Wat voor wensen hebben mensen en lukt het ze om ze te vervullen?

Tijdens het lezen

Het verhaal leest lekker weg. Je leest het vanuit 4 personages waardoor je goed in ieders hoofd kan meekijken. Ik kan oprecht genieten van de spanning en de twijfels. Het is toch altijd spannend om nieuwe mensen te leren kijken en de grenzen en behoeftes op te zoeken.

Conclusie

Ik heb zo genoten van dit feestelijke verhaal! Er word een stuk ego aan de kant gezet door het stuk zorgen voor anderen. Het is mooi om te zien hoe je op kan gaan in de zorg voor anderen en wat het met je doet. Ik ben dol op ouderen door hun mooie verhalen en levenservaring. Ik zou zo nog een boek in deze style kunnen lezen! Heerlijk genieten dit en de december sfeer word zeker neergezet al ziet het er niet voor iedereen rooskleurig uit. 5 sterren! Goed gedaan dames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *