De sterrensteen ~ het boek der veranderingen ~ Kelly van Kempen

Ik ben toe aan iets luchtigs en daarom ga ik lekker dit jeugdboek lezen. Ik ben benieuwd!

  • Nederlands
  • Hardcover
  • Augustus 2020
  • 256 bladzijdes
  • Uitgeverij Billy Jones
  • EAN : 9789463850315
  • Jeugd – avontuur

Wanneer een man voor de Sterrensteen staat en Elfie een verweerd boek geeft om te bewaren, duiken er schimmige figuren op in het dorp. Heeft het iets te maken met het geheimzinnige boek?

Elfie schaamt zich dood voor De Sterrensteen, de spirituele praktijk van haar ouders. Ze wil er het liefst niets mee te maken hebben. Wanneer er een man voor de praktijk staat en een verweerd boek aan Elfie geeft om te bewaren, kijkt ze daar niet echt van op. Ze is vreemde bezoekers wel gewend. Maar vanaf dat moment duiken er schimmige figuren op in het dorp. Heeft het iets te maken met het geheimzinnige boek? Kan Elfie haar nieuwe overbuurjongen vertrouwen? En lukt het haar om deze zaak op te lossen nu ze zelf het doelwit is geworden van een groep criminelen?

Voor het lezen

Soms heb je behoefte aan een verhaal die je lekker hersenloos kan lezen en ik verwacht dat dit er zo 1 is. De cover en de flaptekst trekken mij enorm aan en dat is de reden waarom ik in het verhaal duik

Tijdens het lezen

Het is een heerlijk verhaal vol humor, vriendschap en avontuur. Ik geniet van de avonturen en de ambities van de dame. Ik vind het grappig dat ze zo veel verschillende feestdagen vieren. Ik heb echt zitten lachen tijdens sommige stukken en genoten.

Conclusie

Het is een boek dat makkelijk wegleest. Je wilt blijven lezen , want haar onderzoek is goed uitgewerkt. Ook ben je benieuwd naar wie ze nu weer gaat ontmoeten of wat haar ouders aan het doen zijn. Het is een vrolijk boek die je laat puzzelen en laat genieten van een andere wereld. 4 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *