De Sterrensteen 2 ~ Het feest van de wolfmaan ~ Kelly van Kempen

Na deel 1 ga ik snel verder met deel 2!

  • Nederlands
  • Hardcover
  • Maart 2021
  • 256 bladzijdes
  • Uitgeverij Billy Jones
  • EAN : 9789463850674
  • Jeugdboek- avontuur

In dit tweede, superspannende deel van De Sterrensteen vindt een bijzondere maansverduistering plaats. Petronella laat deze kans niet voorbijgaan om een feest te geven. Volgens haar is deze volle maan namelijk de perfecte gelegenheid om edelstenen op te laden. Elfie zit helemaal niet te wachten op al die vreemde mensen bij haar thuis. En al helemaal niet als haar klasgenootjes ervan horen. De grootste pestkop wil erbij zijn om de gekke, zweverige Petronella en haar genodigden te filmen. Hoe houdt Elfie dat tegen? Dan wordt er ook nog ingebroken in het dorp en verdenken Elfie en Mats één van de maanfeest-gasten…

Voor het lezen

Deel 1 is goed bevallen dus wil gelijk door naar het volgende verhaal. Deel 1 was een heerlijk avontuurlijk verhaal dus hoop dat hier ook terug te zien.

Tijdens het lezen

Ik ben benieuwd welk avontuur ze nu in gaan. Ik hou van de volle maan, alleen de kwalen die er door komen vind ik minder. Je hebt sneller minder energie en bent daarom ook sneller geprikkeld. Ik ben benieuwd welke lessen ze voor mij heeft over de volle maan! Het is altijd leuk om iets te leren vanuit haar praktijk

Conclusie

Ik heb meer genoten van dit avontuur dan van de vorige. Ze hadden een groot onderzoek en Elfie was er helemaal op gefocust. Ze ziet ook in dat haar ouders de ergste niet zijn en eigenlijk veel leuke en goede dingen weten. Mats is helemaal in zijn element. Hij zuigt alle informatie op en word super enthousiast van alles. Het is een spannend verhaal vol onderzoek en leerzame weetjes ! Ik heb oprecht genoten en daarom krijgt het 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *