Plankgas Sabine ~ Renèe Olsthoorn

Het laatste deel van de sportschool serie. Sabine is wel eens voorbij gekomen en gun haar ook de liefde.

  • Nederlands
  • Paperback
  • September 2022
  • Uitgeverij zilver en kreuning
  • EAN : 9789020541229
  • Roman

Smash or pass: Pepijn of toch Gary? Je leest het in ‘Plankgas, Sabine’, het derde deel van de feelgood Sportschool-serie van Renée Olsthoorn.

Sabine wordt als enige vrouwelijke sollicitant uit ruim 70 sollicitanten gekozen om de opleiding tot ambulancechauffeur te volgen. Nadat ze met vlag en wimpel slaagt, is ze klaar voor haar eerste klus in Den Haag. Ze krijgt een relatie met Pepijn, maar weet niet zeker of hij wel de ware is voor haar. Dan leert ze Gary kennen. Hij volgt kickbokslessen op een sportschool, en laat zij nou net een gevorderde kickbokser zijn die de instructeur wel wil helpen de beginnelingen de basisprincipes bij te brengen…

‘Plankgas, Sabine’ is het derde en laatste deel van de heerlijke Sportschool-serie. Eerder verschenen ook ‘Vraag het aan Veerle’ en ‘Niemand zoals Zoë’.

Voor het lezen

Het verhaal van de dame op de ambulance. Ik ben benieuwd wat er met haar gaat gebeuren gezien ze al zo lang single is !

Tijdens het lezen

Het is leuk om meer van Sabine te lezen. Ze is natuurlijk al wel eens in het verhaal voorgekomen, maar ze is ook wel toe aan de liefde. Deze stoere chick die op de ambulance werkt , aan zumba doet en bokst. Ze is een harde werker en daarom verdient ze wat extra ontspanning in de vorm van de liefde.

Conclusie

Het verhaal leest lekker weg. Ik irriteer mij wel enorm aan Pepijn, dat is echt een persoon waar ik allergie van krijg. Hij doet verwend, behandeld mensen niet eerlijk en probeert Sabine anders te maken dan dat ze is, dat is echt niet fair. Ze is al een super leuke meid en je hoopt zo mee dat ze tot rede komt bij zichzelf. Hoewel zijn uiterlijk, prestaties en foto’s mooi kunnen zijn, is het innerlijk misschien niet zo mooi als de rest. Sabine is aan het uitzoeken wat ze wilt en dat is mooi om te zien. Helaas heb ik wel eens het boek opzij gelegd door de dingen die Pepijn dacht of zei. Daarom geef ik het boek 3 sterren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *