Vraag het Veerle ~ Renèe Olsthoorn

Deze serie spreekt mij erg aan dus ga er heerlijk in beginnen !

  • Nederlands
  • Paperback
  • Augustus 2021
  • Uitgeverij Zilver en Kreuning
  • EAN : 9789020541281
  • Roman – sportschool

‘Vraag het aan Veerle’ is het eerste deel van de Sportschooltrilogie van Renée Olsthoorn. De 23-jarige Veerle bezoekt al jaren trouw haar sportschool als er een vacature komt. Ze solliciteert en wordt prompt aangenomen als baliemedewerker én Zumba-instructrice. Nice, nu kan ze sporten én geld verdienen! Met haar zonnige, empathische karakter wordt Veerle al snel een soort vertrouwenspersoon voor de sportschoolbezoekers. Maar haar eigen leven heeft ze niet zo best op orde… Hoe goed je advies aan anderen ook is, je eigen leven beoordelen is een stuk lastiger, blijkt in het eerste deel van deze sprankelende trilogie van Renée Olsthoorn.

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar deze serie. Ik heb vroeger zelf zumba gedaan bij Fit for Free. Helaas heeft Basic fit het alleen live en dat zijn geen handige tijden voor mij, want vaak ben ik dan aan het werk of lig ik al in bed voor de volgende dienst. Ik wil het zeker weer gaan doen, maar dan via de TV . Het is helaas niet anders.

Tijdens het lezen

Het verhaal leest makkelijk weg. Je leert Veerle kennen als een muisje. Ze houd zichzelf klein gezien ze onzeker is. Gelukkig zie je haar groeien en gaat ze meer voor zichzelf kiezen! Dat vind ik echt super! You love yourself first girlllllll.

Conclusie

Ik heb zeker plezier gehad aan de verhalen van Veerle. Zeker de verhalen in de sportschool vind ik leuk of als ze met de meiden is. Het is ook leuk om te zien hoe ze zichzelf ontdekt en actie onderneemt. Ik vind het een leuk boek en daarom geef ik het 4 sterren. Ik heb mij vermaakt en hoop op een nog beter deel voor Zoë.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *