Niemand zoals Zoë ~ Renée Olsthoorn

Ik ben enorm benieuwd naar het volgende verhaal. Met wie gaan we verder en wat zullen we zien aan liefde en drama?

  • Nederlands
  • Paperback
  • Januari 2022
  • Uitgeverij Z&K
  • EAN : 9789020541243
  • Roman – sportschool

De Sportschooltrilogie van Renée Olsthoorn gaat verder!

Alleenstaande moeder Zoë is trouwambtenaar, maar heeft zelf niet veel op met het huwelijk. Met de vader van haar dochtertje Philomena heeft ze een vriendschappelijke verstandhouding en daar tekent ze voor. Maar kan ze weerstand bieden aan Thijs, een van de sportschoolbezoekers die toevallig altijd op hetzelfde moment als zij naar de spinningles komt?
Of blijft haar bindingsangst haar liefdesgeluk in de weg staan? Je leest het in dit snelle, humoristische tweede deel van de Sportschooltrilogie van Renée Olsthoorn: ‘Niemand zoals Zoë’.

Voor het lezen

Ik heb na deel 1 zeker zin om deel 2 te lezen. Ik ben benieuwd naar het verhaal van Zoë. We hebben in het vorige deel al een glimp mogen vangen van haar.

Tijdens het lezen

Zoë heeft het al pittig gehad tot nu toe . Alleenstaande moeder, geadopteerd en opzoek naar zichzelf. Ik ben benieuwd hoe het verhaal zich gaat ontwikkelen en ben benieuwd wat er op haar pad gaat komen.

Conclusie

Er gebeuren veel drama dingen in het leven van Zoë. Van alle kanten zijn er veranderingen. Zowel in huis als emotie gewijs. Ik ben benieuwd hoe ze met deze drempels om gaat. Het einde vind ik super mooi, maar had van mij wel uitgebreider gemogen, vooral het epiloog stuk had ik meer over willen lezen. Je word halverwege het verhaal al lekker gemaakt met het vooruitzicht, maar het is beknopt. Daarom geef ik het boek 3 sterren .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *