Siren ~ Kiera Cass

Van de prins en prinses gaan we naar de prinses in de zee! Ik heb zin in het verhaal van Siren

  • Nederlands
  • Paperback
  • Oktober 2014
  • 256 bladzijdes
  • Uitgeverij Van Goor
  • EAN : 9789000353149
  • Young adult roman zeemeerminnen

Siren van Kiera Cass Meeslepend fantasyverhaal van Selection-auteur
Kahlen is een sirene; haar leven staat in dienst van de Oceaan. Tijdens een verschrikkelijke schipbreuk, waarbij Kahlens familie omkwam, heeft de Oceaan haar gered van de verdrinkingsdood. In ruil voor haar leven moet Kahlen de Oceaan honderd jaar dienen als sirene. Door te zingen lokt ze mensen de diepte in. Haar stem is dodelijk voor iedere mens die hem hoort.
Akinli is een mens; een vriendelijke, knappe jongen die alles is waar Kahlen ooit van heeft gedroomd. Verliefd worden brengt hen allebei in gevaar… maar Kahlen kan het niet verdragen om van hem weg te blijven. Zal ze alles op het spel zetten om haar hart te volgen?

Voor het lezen

Ik kan niet wachten om een nieuw verhaal van Kiera te lezen. Ik vind het leuk dat we deze keer naar het water gaan. Ik heb altijd al interesse gehad in de prinsessen van de zee!

Tijdens het lezen

De schrijf style leest weer lekker weg! Je kan heerlijk weg zwijmelen in het verhaal en mee voelen met de dames. Je komt verschillende perspectieven van hun levens te weten en krijgt een kijkje in hun hoofd. Ik vind het leuk dat ze iemand tegen het lijf gelopen is die dieper naar haar kijkt dan alleen de buitenkant en het oke vind dat ze niet kan praten. Ik ben benieuwd welk staartje dit verhaal krijgt!

Conclusie

Het is een heerlijk verhaal vol rauwe kantjes, maar ook liefde en genegenheid. Het is een verhaal dat staat voor verbinding, liefhebben en loslaten. Het liefdesverhaal had van mij meer diepgang mogen hebben gezien je daar weinig over terug leest.

Het verhaal leest lekker weg, je krijgt genoeg inzichten in hun leven en het verhaal heeft een goed verloop. Daarom krijgt het boek van mij 4 sterren!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *