De ex talk ~ Rachel Lynn Solomon

Een verhaal over de radio waarbij 2 exen praten over wat er mis gegaan is in hun relatie. Dat klinkt als iets wat ik absoluut zou luisteren!

  • Nederlands
  • Paperback / ebook
  • Januari 2024
  • 400 bladzijdes
  • Luitingh – Sijthoff uitgeverij
  • EAN : 9789021047942
  • Roman

Shay werkt al bijna tien jaar met plezier bij een radiostation in Seattle. Maar de laatste tijd botst ze nogal met haar nieuwe collega Dominic, die net zijn journalistieke opleiding heeft afgerond en ervan overtuigd is dat hij alles weet van radio.

Als de zender een nieuw concept nodig heeft, stelt Shay De Ex Talk voor, waar twee exen live relatieadvies geven aan luisteraars. Tot haar grote frustratie wordt ze echter aangewezen als cohost van de show, met niemand minder dan… Dominic!

Hun scherpe dynamiek is meteen een schot in de roos en al snel verschijnt De Ex Talk in de hitlijsten. Dan beginnen Shay en Dominic voor elkaar te vallen. Betekent dit het begin van iets geweldigs, of het einde van hun carrière?

Voor het lezen

Ik ben vorig jaar bij de signeersessie van haar geweest en het boek spreekt mij erg aan. Ik hou niet zo van Engels lezen, dus heb gewacht op de Nederlandse vertaling en nu is het er! Tijd om aan het verhaal te beginnen.

Tijdens het lezen

Ik vind radio een interessant onderwerp. Ik vind het knap hoe mensen alles vol kunnen praten en hoe ze denken. Naar dit programma zou ik absoluut luisteren, een verhaal over 2 exen die vertellen wat er fout gegaan is en wat je volgende keer beter kan doen. Ze zoeken mensen die ook advies willen via de radio en zo houden ze het programma draaiende.

Conclusie

Shay en Dominic zijn echt een leuk team. Ze hebben de vijanden sfeer om zich heen hangen en kibbelen, maar is het wel wat het lijkt? Het is een verhaal waarbij er veel tegelijk speelt en ze natuurlijk een goede portie drama hebben. Ik heb mij echt vermaakt met dit verhaal en zou zeker meer hiervan lezen! Ik heb het boek snel gelezen en dan is het echt een goed verhaal! Ik geef het verhaal daarom ook 5 sterren. Het zit vol drama, humor en is vlot geschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *