Did I mention I love You? ( Dimily NL) – Estelle Maskame

Ik ben erg benieuwd naar dit boek. Ik heb hem al een paar jaar in de kast liggen , maar de nieuwsgierigheid is reallll. Ik ga hem buddy readen dus dat maakt het extra leuk. Ze heeft de serie ook dus dat word genieten!

  • Nederlands
  • Paperback
  • 2015
  • Uitgeverij Moon
  • EAN : 9789048859658
  • Young Adult roman

18-jarig YA-fenomeen verovert de wereld met romantische #DIMILY-trilogie

Eden brengt de zomer door bij haar vader die ze na de scheiding van haar ouders drie jaar niet gezien heeft. Ze krijgt er drie stiefbroers bij, van wie de oudste, Tyler opvalt door zijn onbehouwen en arrogante gedrag. En toch… trekken Eden en Tyler steeds meer naar elkaar toe. Maar het kan niet. Ze zijn stiefbroer en -zus en bovendien heeft Tyler al een vriendin. Geheimen, leugens en drama in overvloed. Hoe lang kunnen ze hun liefde voor elkaar blijven ontkennen?

Voor het lezen

Ik hou van dit soort verhalen. Haar ouders zijn gaan scheiden en ze gaat voor het eerst naar de gescheiden ouder in een andere stad. Wat komt ze tegen? Hoe voelt ze zich erbij en houd ze zich staande?

Tijdens het lezen

Het verhaal leest lekker weg. Het begin is natuurlijk een grote drama , want ze heeft haar vader al jaren niet gezien en nu doet hij ineens of er nooit wat gebeurt is?! Ze ontmoet zijn nieuwe vrouw en kinderen . Ze moet de buurt en mensen nog leren kennen, maar in het begin in het wel eenzaam zo.

Conclusie

Ik ben door het boek heen gevlogen! Ik heb echt genoten van de roekeloze scènes die er waren, maar ook de vonken die er vanaf sprongen. Vanaf het midden werd het alleen maar beter, alhoewel ze dingen deed die ze zelf niet zelf zou doen, maar de groepsdruk is groot waardoor je grenzen over gaat.

Ik zag de liefdes in het verhaal van ver af aan komen. Ik ben echt excited vanwege de ontwikkelingen en snap de dillema’s. Hoe gaat ze hier mee om? Gaat ze haar plek kunnen vinden?

Het einde vind ik top!! Er is een soort van rust gekomen en duidelijkheid, maar het is een open deur naar het vervolg dus ik ga snel verder in deel 2! 5 sterren, absoluut! Het boek is in 3 dagen uit en dat is echt een record voor mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *