Het puber budget boek

Dit boek is een basis voor de financiële opvoeding van je kind. Het is geschreven voor pubers en gaat over onder andere kleedgeld, zakgeld en hun bijbaan

  • Nederlands
  • November 2022
  • Uitgeverij het is hier geen hotel
  • EAN : 9789083095042
  • Opvoeding

Met dit Puber Budget Boek krijgen ouders overzicht van puberfinanciën, op de bekende Tis Hier Geen Hotel-manier: met grappige lijstjes en tips voor pubers op te voeden tot financieel behendige mensen.

Ze eten veel, douchen eindeloos en hebben vaak ook nog eens een dure smaak. En daarbij zijn pubers heel kritische consumenten. Hoe betalen zij – en jij! – dit allemaal, in een tijd dat alles duurder wordt? Met dit Puber Budget Boek krijg je als ouder het broodnodige overzicht in de puberfinanciën, op de bekende Tis Hier Geen Hotel-manier: met handige, grappige lijstjes en onze tips voor hoe je pubers kunt opvoeden tot financieel behendige mensen. Saskia Smith en Martine de Vente zijn oprichters van het populaire online platform Tis Hier Geen Hotel waarmee zij iedere maand 1 miljoen ouders bereiken. Eerder verschenen de boeken Tis Hier Geen Hotel (2018), Heb jij je huiswerk al af? (2020) en Handboek voor beginnende puberouders. In dit handboek nemen ze je op hun bekende nuchtere, praktische en humoristische wijze mee in de financiële opvoeding van pubers.Voor het lezen

Ik ben benieuwd naar wat er allemaal gekeken gaat worden en waar je als ouder in kan helpen om een goede relatie met werk te sturen.

Conclusie

Het is een fijn praktisch boek waarin vele aspecten worden behandeld. Denk aan kleedgeld, zakgeld, sociale activiteiten, maar ook het stuk als je 18 word en wat je moet gaan regelen.
Ik zou dit zeker gaan lezen als ouder voor je kinderen naar de middelbare school gaan en momenten inplannen om samen over de financiën te praten.
Het is makkelijk te lezen voor zowel ouder als kind en daarom geef ik het 4 sterren. Had wel meer cijfers willen zien van bedragen en dingen die ze daarvan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *