Did I mention I need you (2) – Estelle Maskame

Ik sta te springen om door te gaan met deel 2! Ik ben helemaal hype van deel 1 en hoop dat deel 2 net zo goed is!

  • Paperback
  • 2015
  • Uitgeverij Moon
  • EAN : 9789048863327
  • Young Adult roman

Het tweede deel van de verrukkelijke #DIMILY-trilogie

Het is een jaar geleden dat Eden Munro haar stiefbroer én geheime liefde Tyler Bruce zag. Vanwege hun familie hebben ze een time-out in hun relatie genomen. Maar Eden kan haar opwinding moeilijk verbergen als Tyler haar voor de zomer in New York uitnodigt. Eden is gelukkig met haar vriend Dean, maar tijdens een lange, hete zomer wordt het duidelijk dat Eden en Tyler nog niet over elkaar heen zijn. Kunnen ze de verleiding weerstaan?

Voor het lezen

Ik heb hoge verwachtingen en ben enorm benieuwd naar wat er in deel 2 gaat gebeuren. Ik hoop ook op iets goeds voor haar moeder, want ze is alleen en haar dochter is naar haar vader dus ze heeft ook tijd voor vrienden en relaties dus ik zou graag zien dat die er komen.

Tijdens het lezen

Ik vlieg door de bladzijdes heen al heb ik wel wat irritaties tussendoor. Je bent wijzer en ouder dus gedraag je er ook naar. Iets wat mij iriteerde is dat er op de achterkant en begin het boek gezegd werd dat ze een jaar in de tijd vooruit gingen, maar het in het verhaal dus werkelijk 2 is en de andere keer 1 jaar. Wat is het nu?!

Conclusie

Ik geef het boek 4 sterren, omdat ik mij irriteerde aan het het ontwijkende gedrag van Tyler. Het verhaal is mooi in elkaar gezet en leest lekker weg, maar toch minder lekker dan deel 1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *