Sterrensteen 3 – De wedstrijd van de wonderwerkers ~ Kelly van Kempen

Ik ben erg benieuwd naar het volgend avontuur van Elfie & Mats! Wat gaan ze nu beleven en wat gaat haar moeder doen?

  • Nederlands
  • Hardcover
  • 256 bladzijdes
  • Uitgeverij Billy Jones
  • EAN : 9789030508335
  • Jeugd – avontuur

De burgemeester van Domperdal organiseert een groots televisiespektakel in het oude kasteel aan de rand van het dorp. Elfies moeder Petronella en andere ‘wonderwerkers’ moeten met hun paranormale gaven indruk maken op de kijkers. Elfie vindt het natuurlijk verschrikkelijk dat haar moeder meedoet. Wat zal iedereen wel niet zeggen als Petronella op tv allerlei zweverige rituelen uitvoert? Maar terwijl Elfie druk bezig is om verslag te doen van het evenement, stuit ze met Mats op een groot mysterie in het kasteel. Een mysterie dat zo snel mogelijk moet worden opgelost voordat de verkeerde mensen er lucht van krijgen. Of zijn ze al te laat?

Voor het lezen

Alle verhalen lazen tot nu toe lekker weg dus ik ga er van uit dat dat nu ook zo is! Ik kijk er enorm naar uit om te gaan beginnen en een wedstrijd klinkt helemaal leuk!

Tijdens het lezen

Het is super leuk om te zien dat het goed gaat met de ‘Betweter’ en ze primeurs maakt. Iedereen is terecht super trots op haar! Ik ben benieuwd naar wat ze in het kasteel gaat tegen komen en of het haar nu weer lukt om een primeur te maken! Zal haar moeder de wedstrijd winnen of net niet?

Conclusie

Ik vind de wedstrijd super leuk, je hebt een man en 2 dames en iedereen is super anders. Waar haar moeder meer de hippie vibes heeft, heeft Summer de vibes van een stoere vrouw in een leren jas en Diego heeft een cape en staf. Ik vind het super mooi om te zien hoe ze de raadsels oplossen en zelf doe je natuurlijk ook mee! Het is weer een topper, 5 sterren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *