Trail of the sun queen

Toen ik het boek voor het eerst in de Donner zag was ik gelijk getriggerd . Het gaat niet lang duren voor ik hem ga lezen en dat klopt. Ik heb hem naar voren geschoven en ben gaan lezen.

  • Nederlands
  • Hardcover
  • 440 bladzijdes
  • Februari 2024
  • Uitgeverij de Fontein
  • EAN : 9789026171956
  • Fantasy ( mishandeling en machtsstrijd)

Tien jonge vrouwen. Een strijd op leven en dood. Slechts één van hen kan het hart van de Zonnekoning winnen in deze verslavende fantasy.

Deel 1 in een meeslepende romantische fantasy van Nisha J. Tuli voor liefhebbers van Hof van doorns en rozen en De Hongerspelen. Nu te koop als Limited edition. Ook populair op TikTok.

Lor leeft al jaren in de gruwelijke gevangenis van de nietsontziende koning Aurora. Ze heeft nog maar één wens: hem laten boeten voor wat hij haar heeft aangedaan.
Wanneer Lor onverwacht bevrijd wordt, komt ze terecht in het hof van de rivaliserende Zonnekoning. Daar wacht haar een dodelijke competitie: ze moet met negen vrouwen strijden om zijn hand. Als Lor zijn hart kan veroveren, wordt zij koningin en kan ze eindelijk wraak nemen. Maar de andere kandidates doen er alles aan om haar uit te schakelen. Voorgoed…

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar dit boek. De achterkant klinkt super leuk en de cover trok mij gelijk. Toen ik hem steeds voorbij zag komen op de socials kon ik niet wachten om meer te lezen.

Tijdens het lezen

Ik zit gelijk goed in het verhaal. Het begin in wreed en vol bederf, maar na 1/5 van het boek word het beter en wil je doorgaan. Ik heb letterlijk een dag meer dan 70% van het verhaal gelezen. Ik kon het boek echt niet weg leggen.

Conclusie

De laatste hoofdstukken zijn zo goed ! Het verhaal is super goed uitgewerkt, je gaat de diepte in en de informatie is precies goed. Ze houd het geheim maar ook weer niet. Je bent benieuwd naar meer en sommige dingen heb je al uitgepuzzeld, maar je ziet de dames zo zoeken dat je meer en meer wilt lezen.

Ik ben zelfs de laatste hoofdstukken in mijn pauze gaan doorgelezen . Het is zo goed geschreven en ik kan niet wachten om door te gaan met deel 2 eind van de maand! Absoluut 5 sterren! Wat een einde! Gelukkig komt over 2 weken deel 2 uit!

Lees dit boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *