Neon Goden ~ Katee Robert

Heb je behoefte aan Griekse mythologie, ben je niet bang voor hete scènes die je wangen laten blozen en geweldige scènes tussen de boven en onderwereld ? Dan is dit boek echt iets voor jou

  • Nederlands
  • Ebook/paperback/luisterboek
  • 16 juni 2022
  • Uitgeverij volt
  • EAN : 9789021463285
  • Roman – new Adult (spicy scènes)

Er werd altijd gezegd dat hij een mythe was…
Maar zodra ik de Styx overstak, was ik betoverd.
Ik wist het meteen zeker.
Hij was van mij.

Als je de roddelbladen mag geloven, heeft de mooie Persephone een heerlijk luxeleventje. Maar eigenlijk wil ze niets liever dan de ultramoderne stad Olympus ontvluchten en opnieuw beginnen, ver verwijderd van alle achterbakse politieke intrige. Haar ontsnappingsplan valt in duigen wanneer haar moeder haar uithuwelijkt aan Zeus, de gevaarlijkste en machtigste man van Olympus.

Persephone ziet maar één uitweg: vluchten naar de verboden onderstad en een deal sluiten met de levensgevaarlijke Hades, de man waarvan iedereen dacht dat hij een mythe was. Hij belooft haar te beschermen, maar alles heeft een prijs.

Kleine toevoeging benamingen goden :

De twaalf Olympische goden zijn: Zeus, heerser over hemel en aarde Hera, de zus en tevens vrouw van Zeus, Athena, de Griekse godin van de wijsheid, de wetenschap en de schone kunsten, Poseidon, de god van de zee, Demeter, godin van de vruchtbaarheid, Apollo, god van het licht, Artemis, de godin van de jacht, Hermes, God van handel en reizigers, Aphrodite, godin van de liefde en schoonheid, Ares, god van de oorlog, Hephaestus god van het vuur en de smeedkunst en Hestia de godin van de huiselijkheid.

Voor het lezen

Ik hou enorm van mythologie dus toen ik deze tip kreeg ging ik gelijk opzoek naar het boek. Het eerste deel is vertaald dus ik ga gelijk beginnen. Soms is het weer even een link leggen wie wie is, want het is al een tijd geleden dat ik mij verdiept heb ik de mythologie

Tijdens het lezen

Het verhaal leest vanaf het begin al gelijk lekker weg. Ze is op de vlucht voor Zeus en komt terecht in de onderwereld bij Hades. Wie is hij ? Hij is toch een mythe?! Niet echt?! Hij is al zo lang weg uit Olympus dat hij een mythe geworden is. Wat gaat ze doen? Gaat ze echt haar bescherming bij hem zoeken of terug naar de bovenwereld?

Conclusie

Het verhaal is geweldig! Het is spicy door de vele erotische scènes die er in zitten, want de man van de onderwereld houd natuurlijk ook van spicy scènes in bed. Ik vind het mooi om te zien hoe ze zichzelf ontwikkelt, ondekt en meer zicht krijgt op wat zij wilt.

Het verhaal zit vol actie, spanning en sensatie door de spanning tussen de 2. Het laat hun goed nadenken over wie ze zijn, wat ze willen en waar ze naar toe willen. Ik kan hier zoveel over zeggen, maar wil geen spoilers verklappen!

Ik kan niks anders zeggen dan dat je dit boek wilt lezen! Hou je van Spicy scènes, heb je geen teer zieltje en hou je van hard tegen hard, dan is dit boek voor jou! 5 sterren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *