Het slimme budget boek ~ Sara van Wesenbeeck

Tijd om het budget aan te trekken nu de inflatie weer omhoog is gegaan. Het is hard nodig, want voor een mandje in de supermarkt kom je al snel aan €80. Heb jij een budget?

  • Nederlands
  • Oktober 2012
  • 216 blz
  • Uitgeverij Lannoo
  • Geld en financiën

Het boek waarmee je 100 euro per week verdient! Wil je geld verdienen terwijl je het aan het uitgeven bent, een kei worden in het onderhandelen over de prijs, slimmer shoppen en een beter zicht krijgen op jouw centenvreters? Dan is dit boek beslist iets voor jou! Professional organizer Sara Van Wesenbeeck toont hoe je je budget een boost kunt geven en meer geld kunt overhouden voor de leuke dingen in het leven. Haar motto? Door slimmer te organiseren, kun je gemakkelijk heel wat geld verdienen, zonder daarbij aan luxe of plezier in te boeten Dankzij de 10 kant-en-klare budgetrecepten en talloze tips win je met dit boek elke week moeiteloos 100 euro. Bovendien zul je ook heel wat persoonlijke winst boeken: meer overzicht, minder stress en meer tijd! Het kost niets en brengt alleen maar op. Dus waar wacht je nog op?

Mening

Het is een prachtig boek vol tips om je geld in stappen te beheren. Je gaat eerst terug naar de balans, dus kom tot de werkelijkheid en kijk naar wat je nu doet en ga opzoek naar goede gewoontes voor je budget. Daarna ga je verder met het zorgen voor je spullen, kijken wat je al hebt en voldoening daarin zoeken .

Vind door middel van de tips een routine om je administratie bij te houden, slim te gaan shoppen en met je vaste lasten om te gaan.

Ik vind de uitleg in het boek duidelijk onderbouwd en de stappenplannen enorm handig. Er zijn een wel een paar die ik zeker ga gebruiken en ook nieuwe die ik geleerd heb die ik ga markeren.

Ik geef het boek 5 sterren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *