Tweeleed ~ Django Mathijssen & Anaïd Haen

Ik ben benieuwd naar tweeleed. De achterkant spreekt mij enorm aan en ik heb zin om verder te gaan met de serie

  • Nederlands
  • 230 bladzijdes
  • Quasis uitgeverij
  • 20 september 2019
  • EAN : 9789492099457
  • Science fiction

Puur blijven is het hoogste goed. Maar wat als de prijs te hoog is? In een toekomst met basisinkomen en een technologie die bijna al je ziektes en gebreken kan herstellen lacht het leven Arno Verbeek toe. Hij heeft een goede baan voor een pure en zit er niet mee dat zijn verkindtnis met kunstenares Melissa een moetje is. Binnenkort is hij vader van een tweeling! Maar dan stort zijn wereld in. Geconfronteerd met de keus tussen puur blijven of laten modificeren, jong sterven of overleven, ziet hij zich gedwongen een beslissing te nemen met vergaande gevolgen voor hemzelf en zijn kinderen. Een beslissing die Melissa en Arno uit elkaar drijft. Zó ver dat ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Tweeleed is een toekomstroman die zich afspeelt in het universum van De Zwijgende Aarde.

Mening

Het begin was even inkomen, maar je zit al snel in het verhaal. Het leest lekker weg en je bent nieuwsgierig naar meer. Je hebt een keuze of je puur blijft en een uitkering van de staat neemt of dat je aan jezelf laat knutselen, maar dan hard moet werken.

Arno maakt een keuze, maar die keuze veranderd heel de situatie en zorgt ervoor dat alles 100% draait.

Het verhaal is vloeiend geschreven en ik vind persoonlijk dat er veel leuke stukken in zitten. Je ziet veel verbanden en het is spannend om te lezen. Toen ik eenmaal op de helft was wilde ik niet meer stoppen met lezen en daarom geef ik het boek 5 sterren. Er is altijd iets geweest wat mij geprikkeld heeft om verder te lezen vanaf de eerste bladzijde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *