Onrust ~ Kelly van der Laan & Brenda Hingstman

Het laatste deel van de serie. Gaan we de serie afsluiten met een klapper?

  • Nederlands
  • Paperback
  • Quasis uitgevers
  • EAN : 978-94-92099-56-3
  • Science fiction

Na de vernietigende oorlog tussen de aarde en Titan lijkt de rust teruggekeerd in het zonnestelsel. Terwijl het leven op aarde gewoon door lijkt te gaan, broeit er op Titan nog steeds onvrede. De aardse hegemonie en de dood van Gajes de Kwaker worden niet zonder slag of stoot geaccepteerd.

Op Titan wordt de jonge, naïeve Joeri van Dijck gerekruteerd door Team Onrust en wordt hij speelbal in het politieke spel tussen aarde en de koloniën. Alles wat Team Onrust van hem vraagt is om een pakketje op aarde bezorgen. Heel gemakkelijk. Dit pakketje zal voorgoed een einde aan de status quo in het zonnestelsel maken. Wat kan er misgaan?

Voor het lezen

Na de zwijging is er veel onrust. Er komt een team die de onrust ongedaan moet maken en ze hebben als missie om een pakketje te bezorgen. Kan Joeri die druk aan? Ik ben benieuwd

Mening

Een spannend verhaal met lekker veel diepgang. De kleine hoofdstukken maken het lezen nog fijner. Je vliegt door de hoofdstukken heen en wilt meer weten. Ik heb wel medelijden met Joeri toen ik hem net leerde kennen. Een stoer space verhaal die je snel uit wilt lezen. 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *