Duistere dromen ~ Natascha van Limpt

Ik ben benieuwd naar dit verhaal vol nachtmerries

Harper is ten einde raad. Al een jaar lang wordt ze door levensechte nachtmerries gekweld. Niets helpt. Wanneer ze in de supermarkt op een vage advertentie stuit waar hulp geboden wordt aan slapelozen, besluit ze het een kans te geven. Deze slaaptherapeut heeft een wel heel rigoureuze aanpak: ze moet haar trauma aanpakken. In Harpers geval is dat naar de plek reizen waar haar ouders ruim tien jaar geleden op mysterieuze wijze om het leven zijn gekomen. Een nieuwe wereld gaat voor haar open. Een wel heel duistere wereld.

Voor het lezen

Her verhaal spreekt mij aan. Ik zie en staf op de cover wat aangeeft dat het fantasy is. Het verhaal is niet dik, 85 bladzijdes als ebook dus ideaal voor onderweg of in de pauze. Ik ben benieuwd wat voor nachtmerrie er omhoog komt.

Mening

Ik moet even in het verhaal komen. Harper word door nachtmerries geplaagd en haar beste vriend steunt haar wanneer ze weer in het zweet badend wakker word. Door een kaartje in de supermarkt gelokt en moet ze terug gaan naar de plek waar haar ouders omgekomen zijn. Het klinkt goed, maar daarna gaat het voor mij te snel. Het is te oppervlakkig geschreven kwa worldbuilding, maar de karakters hebben wel hun eigen karakter. Ik vind sommige stukken echt wel afgekapt zoals in na de tunnel. Laten ze het echt zo ? Ik vind het lekker om tussendoor te lezen, maar geen hoogstandje en zou het ook niet opnieuw lezen. 2 sterren vanwege het verhaal oppervlakkig houden en de karakters niet de diepgang geven die ze verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *