Ontluikend hart ~ Joni Voorter

Hoe ga je verder na een verlies van een dierbare? Het overkwam Isla.

  • Ebook only
  • Uitgeverij De boekenvos

In een belofte aan haar beste vriendin die veel te vroeg gestorven is, besluit Isla grootser te leven. En met grootser, bedoelt ze dat ze kleine stapjes zet naar de liefde door een profiel aan te maken op een datingapp. Daten online lijkt al snel bijna even moeilijk als daten in de echte wereld. Of dat dacht Isla toch, totdat ze haar online match toevallig tegenkomt in het echte leven. Isla besluit van deze kans gebruik te maken, want ze had beloofd grootser te leven – dus zal ze hiervan het grootste liefdesverhaal maken dat ooit heeft bestaan.

Mening

Het verhaal leest lekker weg. Het gaat over een huismusje die meer uit het leven wilt halen. Ze word aangemoedigd om meer te ondernemen en komt ook iemand tegen om dat mee te doen, maar is dit wel wat Isla wilt ? Is dit hoe zij wilt leven of toch niet? Haar hoofd gaat met haar aan de haal en daar komt ze niet ongeschonden uit. Er komen bekentenissen die ze niet verwacht en meer emoties bij kijken dan ze dacht. Ik geef het boek 4 sterren. Een heerlijke novelle voor een koude avond die je verwarmt en leert meer over voelen ipv denken .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *