Zomer zoet (1) ~ Jet Nijland

Voor we naar het winter thema gaan , gaan we eerst nog even opwarmen in de zomerse Griekse bries

  • 99 bladzijdes
  • Ebook
  • Hamley books

Eva mag de hele zomer werken bij een strandbar op het schiereiland Pilion in Griekenland. Ze wil niets liever dan weg uit Nederland om een nare gebeurtenis te vergeten, dus ze neemt het aanbod aan. Op de plek van bestemming treft ze een aantal verrassingen aan: het mooiste strand dat ze ooit gezien heeft, een nestje kittens en een razendknappe Griek genaamd Andreas. Wordt het dan toch een romantische zomer? Andreas vertelt haar de mythe over een centaur en een prinses. Een verhaal over eeuwige liefde en een verborgen schat, de edelsteen genaamd De Verdwenen Eenhoorn. Eva raakt langzaam steeds meer verstrikt in dit verhaal en krijgt hulp van een vriendelijke, maar vreemde stamgast die zelfs bij het ontbijt raki drinkt

Mening

Een heerlijk verhaal op een Grieks eiland van een dame die uit een moeilijke breuk komt. Ze gaat op het koffiehuis passen, maar als ze daar aankomt word ze verrast door een mopperkont. Hij wilt geen hulp en ze komt er snel achter waarom niet.

Het is een verhaal vol zon, avontuur en humor. Het voelt alsof je zelf met je stippen bikini op het Griekse strand ligt. Voor mij heeft dit verhaal alle elementen 👙 terecht 5 sterren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *