Glittersneeuw ~ Jet Nijland

Ik hou van sneeuw als ik vrij ben en het niet langer dan 2 dagen duurt , maar glitter is altijd leuk

  • Nederlands
  • December 2023
  • Hamley books
  • EAN : 9789464661569
  • Roman

Eva keert terug op het schiereiland Pilion in Griekenland. Dit keer is ze van plan om er de kerst door te brengen met Andreas, de razend knappe Griek waar ze afgelopen zomer verliefd op werd. Maar bij aankomst is Andreas er niet en op het moment dat ze hem onder ogen komt, lijkt hij iets voor haar verborgen te houden. Tot overmaat van ramp staat ze op de dag van aankomst ook nog eens oog in oog met zijn ex: de oogverblindend mooie Cassandra. Eva wordt dankzij haar ineens deelgenoot van een zoektocht naar de ezel die verdwenen is uit de plaatselijke kerststal. Langzamerhand raakt ze verstrikt in een avontuur dat raakvlakken lijkt te hebben met de mythe over de ezel van het omgekeerde lot. Wat is het lot van Eva en haar vrienden, die ze in dit vervolg op De Verdwenen Eenhoorn leert kennen? Glittersneeuw is het tweede deel van de Pilion serie.

Mening

Het eerste verhaal vond ik super leuk en dit verhaal is wat minder leuk door Cassandra. Het is wel een heerlijk kerstverhaal en leest lekker weg, maar ik ga niet zo goed op het ego van Cassandra. Ik vind haar jaloezie niet zo fijn. Het verhaal heeft wel een mooie wending en dat maakt zeker een hoop goed. Daarom geef ik het verhaal 3 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *