Zestig levens ~ De Jongh en Chabbert

De liefde is er voor iedereen. Zo kom Josy er op haar 60ste achter dat ze dit leven niet leuk vind, dit is niet de vrouw die ze wilt zijn. Ze gaat opzoek naar zichzelf

Josy laat pal op haar zestigste verjaardag resoluut haar uitgebluste huwelijk achter zich. Ze gaat er vandoor in een Volkswagen-busje, en probeert van haar herwonnen vrijheid te genieten. Maar haar man, kinderen en vrienden kunnen maar weinig begrip opbrengen voor die beslissing. Josy krijgt gelukkig steun van haar nieuwe, jonge buurvrouw en Christine, een vrouw die op haar vijfenvijftigste ook alles achter zich liet. Tussen Josy en Christine ontstaat een even onverwachte als oprechte liefde. Met Zestig lentes bewijst scenariste Ingrid Chabbert dat op liefde én seksualiteit geen leeftijdsgrens staat…

Mening

Liefde is er voor iedereen. Soms kom je op een punt dat je alles ander wilt en merkt dat je niet meer gelukkig bent. Josy gaat opzoek naar zichzelf en de liefde voor zichzelf en anderen. Het is een mooi boek die laat zien waar ze tegenaan loopt en mag kiezen voor zichzelf, ookal vind ze het moeilijk. Tijd is voor iedereen anders, voor de een gaat het sneller dan de ander. 4 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *