Zwanenzang ~ Kelly van der Laan

Tijd voor een leuke bundel om de diversiteit erin te houden.

  • Nederlands
  • Augustus 2023
  • Uitgeverij zilverspoor
  • EAN : 9789463085021
  • Fantasy – sci-fi

Door een nog onbekende oorzaak ben je overleden. Onze condoleances. Je lichaam zal verwerkt worden zoals je hebt vastgelegd in je testament. — Aan: Josie Albini Door een nog onbekende oorzaak ben je overleden. Onze condoleances. Je lichaam zal verwerkt worden zoals je hebt vastgelegd in je testament. We begrijpen dat je nu een belangrijke keuze moet maken over het mogelijke voortzetten van je bestaan binnen het Technium universum. We hebben het optiepakket bijgevoegd bij dit bericht. Lees het zorgvuldig door en maak op basis hiervan je keuze… — Een jonge vrouw in een virtuele wereld blijft achter als een digitale geest als haar fysieke lichaam komt te overlijden. Ze is een van de eersten in de virtuele stad die dit overkomt. Wat zal haar lot zijn? Een priesteres wordt eropuit gestuurd om een waanzinnige koning te stoppen, gewapend met slechts haar vuurmagie en haar kennis van het paleis. Zal het haar lukken? Een meisje kan de aanwezigheid van haar overleden vriendje nog steeds voelen. Ze probeert contact met hem te maken, maar alles wat je aandacht geeft, groeit… Een kapitein van een ruimteschip ontvangt een noodoproep vanaf de maan Belinay. Haar broer, de enige overlevende van een team van vier, houdt zich angstvallig schuil voor de lokale moorddadige fauna. Het wordt een race tegen de klok om hem te redden. Een jonge man ziet ’s nachts een gruwelijke schaduw over zijn beste vriend heen gebogen staan… Dit is een greep uit de verhalen

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar de verhalen. Het klinkt als een hele diverse bundel met van alles en nog wat. Ik hou wel van fantasy van tijd tot tijd dus ben echt benieuwd.

Mening

De verhalen zijn heel divers wat het prettig maakt om te lezen. Je hebt echt van alles wat, van liefde tot actie en meer. Het is fijn om verschillende verhalen om diverse stijlen te lezen, want zo zit er altijd iets voor je bij. De verhalen lezen lekker weg waardoor je door de bladzijdes heen vliegt. Je ziet dat Kelly een hele diverse schrijver is, wat mooi is om te zien. Vaak zie je die kan niet van de auteur doordat ze vaak in dezelfde stijl blijven zitten, maar Kelly laat hier zien dat ze van vele markten thuis is. Het verhaal speelt zich af in het heden wat er voor zorgt dat je je die scènes beter kan indenken. Ik werd enorm verrast en natuurlijk sluit het ene verhaal beter bij je aan dan de ander, maar de 4 sterren zijn zeker verdiend .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *