Kom naar huis ~ Emma Anna

Tijd voor een ebook tussendoor, heb zin in een boek van Emma Anna door haar fijne schrijfstyle.

  • Nederlands
  • Boek \ ebook \ luisterboek
  • Maart 2020
  • Dutch venture publishing
  • EAN : 9789462552517
  • Roman

Wanneer Hannah Mackenzie een baan krijgt bij de uitgeverij waar ze altijd al wilde werken, gaat er een wereld voor haar open. Na een gewelddadige relatie is haar zelfvertrouwen ver te zoeken, maar wanneer ze haar baas Luc beter leert kennen, komt daar verandering in. Luc Wennam heeft het allemaal: twee fantastisch lopende bedrijven, genoeg geld om nooit meer te hoeven werken, en een bloedmooie verloofde. Wanneer hij echter bedrogen wordt, realiseert hij zich dat hij niet terug wil naar het leven waarin hij ooit zo succesvol was. Maar vechten voor de liefde is niet makkelijk als de vrouw van wie je houdt voor haar leven verminkt is en je verleden nog een troef achter de hand heeft.

Voor het lezen

Deze zachte cover trok mij gelijk aan. De mooie zachte oranje kleur heeft mij overtuigd om te beginnen, samen met de quote op de cover. Kom maar op met de LOVE.

Tijdens het lezen 

Ik kom erachter dat ik het boek al eerder gelezen heb. Het is al jaren geleden, dus de meeste details zijn vervaagd. De grote lijnen herinner ik mij nog enigzins, maar ik ben dol op Hannah. Luc is ook een super aardige man, zeker naar zijn personeel toe.

Conclusie

Wat een drama! Door de cliffhanger wil ik door naar deel 2. Ik heb zo met hun beide te doen, want ik snap de dillema’s. Hannah heeft geen makkelijke jeugd gehad, dus dit gun ik haar echt niet. Je voelt mee met de karakters en daarom geef ik het boek 4 sterren. Ik ben nieuwsgierig naar het vervolg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *