Blijf bij mij ~ Emma Anna

Na deel 1 kan ik niet wachten om verder te gaan met Luc en Hannah

  • Nederlands
  • Boek \ ebook \ luisterboek
  • Dutch venture books
  • Januari 2022
  • EAN : 1230006082574
  • Roman

Hoewel Hannahs hart is gebroken door de allesbeslissende onthulling die Luc heeft gedaan, heeft ze haar leven toch weer weten op te pakken. De afgelopen maanden is haar leven drastisch veranderd. Ze heeft een nieuwe baan, nieuwe vrienden en probeert haar verleden een plekje te geven. Maar wanneer ze uiteindelijk toch wordt geconfronteerd met Luc, blijkt ze meer naar een leven met hem te verlangen dan ze zichzelf heeft geprobeerd wijs te maken.

Luc is getrouwd en staat op het punt vader te worden, maar niets gaat zoals hij zou willen. Zijn relatie, zijn gezondheid en zijn gemoedstoestand laten hem in de steek, wat uiteindelijk maar één oorzaak heeft: een leven zonder Hannah, de vrouw die hem alles zou kunnen bieden wat hij nodig heeft. Maar is dat andersom ook zo?

Wat is er voor nodig om toch samen gelukkig te worden? En kunnen Luc en Hannah wel daadwerkelijk gelukkig zijn wanneer buitenstaanders er alles aan doen om dat tegen te houden?

Voor het lezen

Na de cliffhanger van deel 1 ben ik nieuwsgierig wat deel 2 gaat brengen.  Ik wens hun het beste toe en gun het ze zo!

Tijdens het lezen

Ik vind het zo jammer voor Hannah dat ze haar leven weer ziet instorten. Een van de ergste dingen is rouw en liefdesverdriet. Na zo een zware jeugd en jong volwassen leven had ik haar zoveel meer gegund en heb stiekem nog hoop dat ze dat ook nog gaat krijgen met Luk . Wishfull thinking.

Conclusie

Wat een boek! Het bevat drama, liefde, alle emoties en meer komen langs. Ik gun hun alle geluk van de wereld en daarom is makkelijk om te blijven lezen. Ik vind deel 2 echt veel beter dan deel 1. Er zit meer drama en diepgang in wat er voor zorgt dat je blijf lezen. De verdiende 5 sterren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *