Hartendief ~ Emma Anna

Een boek met een band in de hoofdrol, daar ben ik wel voor in de mood.

  • Nederlands
  • Boek \ ebook / luisterboek
  • Januari 2022
  • EAN : 9789179957773
  • Exotische roman

Op haar laatste stagedag in de apotheek komt de 22-jarige Artemis oog in oog te staan met de mooiste man die ze ooit heeft gezien – serieus, de mooiste. Maar ook met een man die de hoofdrol in haar toekomstige nachtmerries zal gaan spelen.
Getraumatiseerd doet ze de deur achter zich dicht en besluit het hele voorval gewoon te vergeten. Amon, haar broer, is bezorgd en wil haar meenemen op de zomertournee van zijn band Two Dimensions. Maar dan maakt ze kennis met de nieuwe bassist van de band. Een man met ogen die haar wel heel erg bekend voorkomen. Artemis’ eentonige leven heeft niet alleen een flinke opdonder gekregen; het ziet er nu ook nog eens naar uit dat het drastisch zal veranderen.
Dit luisterboek bevat expliciete seksscènes.

Voor het lezen

De zachte cover trok mijn aandacht. Hartendief klinkt als een goede titel dus mijn aandacht werd gelijk getrokken.

Tijdens het lezen

Na de overval komt haar broer haar halen om mee op tournee te gaan. Ze moet er even uit van hem, ookal ziet ze er tegen op. Er is een nieuwe bassist in de groep en ze hangt veel met hun rond. Is er meer aan de hand of verbeeld ze het zich?

Conclusie

Het is een boek dat lekker weg leest. Ik vind de laatste paar hoofdstukken afgeraffeld, enorm jammer. Het gaat ineens in een sneltrein vaart en stopt net zo abrupt. Ik ben toch benieuwd naar het volgende deel daarom geef ik het 3 sterren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *