Tussen 2 werelden (deel 2) ~ Laura Diane

Ik ben benieuwd hoe het verhaal verder gaat, dus ga snel door in deel 2

  • Nederlands
  • Hardcover
  • 300 bladzijdes
  • Clavis uitgeverij
  • Young adult – disney

In het Magic Kingdom, het Disneypark waar duizenden mensen worden opgevangen na een orkaan, laait het verzet steeds verder op. Wanneer de raad van bestuur hardhandig ingrijpt tijdens een demonstratie, kan niemand Ayla tegenhouden de confrontatie met Alexander Redmond aan te gaan. En dan komt de waarheid op tafel. Die zet niet alleen Ayla’s wereld op zijn kop, maar ook die van Owen. Ayla raakt verstrikt in een tweestrijd, die haar dwingt te kiezen tussen wat ze weet en wat ze voelt. En ondertussen liggen de Hyena’s op de loer … Het tweede deel van een dystopische serie over een magische plek met duistere kanten. Voor young adults.

Voor het lezen

Na het eerste deel ben ik nieuwsgierig jaar deel 2. Deel 1 ben ik gaan herlezen gezien ik wachtte tot de trilogie compleet was. Dat is het nu dus ik ga lekker doorlezen! Ik ben benieuwd hoe het verder gaat met Ayla.

Tijdens het lezen

Er gebeurt een hoop in deel 2. Er is een plottwist die ik niet zag aankomen en ik zie dat ze verbaal heel sterk staat. Ik hou ervan als mensen geen ja knikkers zijn en zomaar alles geloven wat tegen hun gezegd word. Ik hou ervan als iemand zelf nadenkt, iniatief neemt en risico tot op een zekere hoogte durft te nemen, go Ayla!

Conclusie

Die plotstwist zag ik echt niet aankomen! Ik verwachte het einde wel zo, maar die diepgang van de plottwist is echt insane! Dat maakt deel 2 absoluut sterker dan deel 1 en daarom geef ik deze ook 5 sterren! Je zegt tegen jezelf dat nog even een half uurtje gaat lezen in bed voor het slapen, maar er is geen moment dat je wilt en kan stoppen, dus voor je het weet ben je 1 1\2 uur verder. Ik ben in de wachtkamer, in mijn pauze in de zaak en zelfs tijdens het koken verder gaan lezen, want ik wil weten hoe het verder gaat! Dus we gaan snel door naar deel 3.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *