Wit als sneeuw – Salla Simukka

Ik wil  graag clavis young adult bedanken voor ontdekking van deze serie!FB_IMG_1452442152375

Specificaties

  • Nederlands
  • 188 bladzijdes
  • Clavis B.V.B.A., Uitgeverij
  • Young adult – Thriller

Beschrijving

Tijdens een trip naar Praag, ontmoet Lumikki Andersson een meisje dat beweert haar halfzus te zijn. Ze raakt nieuwsgierig, want haar ouders lijken inderdaad een familiegeheim te bewaren. Als Lumikki het meisje volgt, belandt ze in een religieuze sekte. Maar is het geloof puur, of is onschuld nooit zo wit als sneeuw?

newsartimage_191421

Voor het lezen

Ondanks dat ik het eerste boek niet heel goed vind wil ik toch in deel 2 beginnen. Het einde was spannend en daarom wil ik nu deel 2 lezen! Ik ben benieuwd wat Lumikki nu gaat meemaken en wat ze nu weer gaat beleven. Een meisje van 19 zonder angst is iets uitdagends en hoe zal het met haar vriendin gaan?

Ik ben benieuwd wat ze allemaal gaat ontdekken in Praag. Wat zal ze te weten komen en hoe pakt ze alles aan? Is het echt haar zus en is ze welkom in de familie of word ze verstoten net zoals haar vader deed bij haar half zus?

Tijdens het lezen

Het boek begint heel interessant, een terug blik en er word aangegeven hoelang geleden haar vorige gebeurtenis was. Ze gaat op reis naar Praag en komt daar een meisje tegen op wie ze best wel lijkt en gemeenschappelijke gewoontes mee heeft.

Ze gaat op onderzoek uit naar het verhaal achter haar misschien wel half zus, maar komt achter nog ergere problemen dan dat ze had kunnen denken!  Ze word meegesleurd in een verhaal vol spanning, emotie en hypnose. Ze komt steeds dichter bij de waarheid, maar zal ze het op tijd ontdekken of faalt ze?

BE7D9247192129CEBB6CF3FEA2898A8E-zo-wit-als-sneeuw


 

conclusie 

Een boek vol spanning, achtervolgingen en dingen die op toeval lijken, maar dichter bij de waarheid zitten dan je denkt.

Ik las dit boek super snel doordat de spanning groter was dan in deel 1. Je ziet ook minder volspelbare dingen dan in het vorige deel. Het buitenland en de raadsels en bondgenootschap maken het boek ook meer tot een succes!

Dit boek krijgt ☆☆☆☆ 1/2 sterren, omdat het net wat beter was dan deel 1!  Het is een heerlijke serie om tussendoor te lezen als je zin hebt in iets luchtigs,  maar toch spannend!

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Wit als sneeuw – Salla Simukka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *