Jubileum!

Hallo!

Vandaag 15 januari is een speciale dag, vandaag precies een jaar geleden begon ik deze blog! Ik ben nu al een paar jaar dol op lezen en vroeger was het ookal zo, dus ik heb met wat bloggers gepraat en kwam tot de conclusie dat het mij ook leuk leek om te beginnen met een blog!

Ik wist niet hoe ik moest starten en sloeg al snel dicht met de naam. Uiteindelijk ben ik voor Nakita’s libary gegaan, omdat het erg persoonlijk is toch een leuke naam.

image

Ik ben een tijd lang bang geweest dat ik niet genoeg tijd zou hebben om te lezen en te bloggen, maar met een praktische opleiding ( zelfstandig banketbakker) kan ik gelukkig meer doen doordat ik veel in de praktijk leer en minder theorie en toetsen heb!

Vandaag bestaat de blog dus 1 jaar!!!

Natuurlijk is dat tijd voor een feestje!!!

Wat kan je winnen?

Natuurlijk doe ik een heel leuk boek weg die ik mag verloten dankzij Clavis Young Adult!!

image

Recensie rood als bloed

*Het zijn boeken die je weg leest zonder na te denken. Het verhaal is heel makkelijk te volgen en je hoeft alleen wat kleine details te onthouden, dat zijn vooral de namen. * citaat uit de recensie van de sneeuwwitje-trilogie!

Natuurlijk komt er nog een leuk pakketje aan!

Een secret pocket!

image

Ik ga de pakketje super leuk inpakken!
PS dit is niet het pakketje maar een voorbeeld van hoe ik de pakketje wil maken 🙂

Een pakketje dat bestaat uit dingen die een lezer graag heeft en volgensmij nodig heeft tijdens het lezen!

Je moet er wel iets voor doen!

*Laat me weten welk pakketje je kiest
* Volg de blog op facebook
* Volg via wordpress of de mail en laat je naam achter 🙂 (linkje staat onder aan de pagina)

– extra lootje : deel deze post op social media (facebook, insta, Twitter!)
Goodluck!

* actie duurt tot 29 januari! *

Liefs Nakita!

image

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Jubileum!

 1. Oohgt nu moet ik kiezen! Wat doe je me aan! Het boek lijkt me zo leuk. Maar een verrassing ook!

  dubdubdubdubdub.
  Oke ik ga toch voor het boek!
  Volg je op allerlei wegen 😛
  Fb ook maar weer, daar was mijn like verdwenen…
  En delen doe ik ook!

  Verder gefeliciteerd met je Jubileum! op naar de 10!

 2. Gefeliciteerd!! Gaat een jaar toch nog best wel snel 🙂

  Ik heb er de hele dag over nagedacht en ik ga voor het geheime pakketje! Moeilijke keuze :O
  Op FB volg ik je ook nu (naam Selene, herken je vast wel :P), en op WordPress volgde ik je natuurlijk al.

  1. Haha een moeilijk keuze, ik weet het! Natuurlijk heb ik 2 keuzes gekregen zodat ik meer mensen blij kan maken want ja 1 jaar gaat sneller dan je denkt! Heb al gewoon 51 boekrecensies en vele film recensies online in dat jaar!

 3. 700 valt wel mee hoor 😛 Maar om van al die boeken een recensie te schrijven, kost natuurlijk wel veel tijd.
  Ik ben ook van plan om ooit van al mijn boeken een recensie geschreven te hebben, maar dat schiet niet op als ik ook weer boeken weggeef (Bookcrossing, verkopen, gewoon weggeven, etc) 😛 Net even geteld en ik heb nu 92 recensies van boeken in mijn eigen kast, terwijl ik echt veeeeel meer recensies heb geschreven. Dus het zal nog wel even duren voor mij! Vandaar dat ik dit jaar heel erg mijn best ga doen om vooral veel uit mijn eigen kast te lezen (al gaan er dan ook weer boeken uit omdat ik ze niet meer wil houden nadat ik ze 1x heb gelezen…).

 4. Ik doe graag mee voor het boek! Ik ben echt zo benieuwd naar die serie, dus dit zou een mooie kans zijn om er eindelijk eens in te beginnen en de rest ook aan te schaffen. Want de zijkanten van die kaften zijn echt super gaaf! 😀

 5. Leuk Nakita !!! Tijd gaat snel zeg jeetje al een jaar :0. Ik doe natuurlijk graag mee voor het boek Roos als bloed. Ik kijk er al een tijd naar uit om die te lezen.
  Ga zo door meid

 6. Gefeliciteerd!! Ik zie je blog nu voor het eerst, maar het is echt al heel goed!! Ik ga hem zeker volgen! Ik doe graag mee voor de secret pocket!
  Ik heb je ook gedeeld op facebook en gelijk gevolg op bloglovin 😉

 7. Gefeliciteerd!! Ik zie je blog nu voor het eerst, maar het is echt super goed!! ik zou graag kans maken op secret pocket!! Ben echt benieuwd wat het is!
  Ik heb het gelijk ook gedeeld op facebook! 😉

 8. Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag! Veel (lees)plezier met alle nog te komen ervaringen!
  Graag laat ik mij verrassen en maak kans op het verrassingspakketje!
  Volg je op FB (eigen naam) en op twitter, Bloglovin’, wordpress onder variaties van (@)TurtleBookwurm. Gedeeld via twitter.

 9. Gefeliciteerd met je jubileum! Ik zou heel graag mee willen doen voor het boek, die toevallig ook al lang op mijn lijstje staat om te lezen 🙂 Ik volg je op Twitter, Facebook en Bloglovin en heb de link gedeeld via Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *