TTT: #BookSacrificeTag

ik ben getagd door kwante in wonderland voor de TTT: #BookSacrificeTag !

Vandaag is het een leuke, maar vooral een lastige! Je moet  met boeken gaan gooien en keuzes maken! Wil je weten wat de vragen zijn en met welke boeken ik zou smijten (natuurlijk niet letterlijk! Kan dat niet over mijn hart verkrijgen!) lees dan vooral verder!

Eerste scenario: We beginnen met een Zombie Apocalyps! Laten we zeggen dat je in een boekhandel bent, rustig aan het rondsnuffelen, tot opeens BAM! ZOMBIE AANVAL. Een aankondiging komt binnen via NL Alert en geeft aan dat het leger heeft ontdekt dat de enige manier om de zombies te vermoorden ‘over-hyped’ boeken zijn. Welk boek, waarvan iedereen zegt dat is geweldig maar jij toch echt minder vind, smijt jij richting de zombies om ze uit te schakelen?

naamloos

Ik ga voor “Het meisje in de trein”. Ik zie vele meningen voorbij komen, maar ik zie meer positieve dingen dan negatieve. Ik kon me echt niet vinden in het boek! Een vrouw die reist met de trein, alles gebeurt bijna in de trein en er zit weinig spanning in. Ik zie het boek als een dagboek, iets persoonlijks, maar toch dagelijks, want ja het kan jou ook overkomen!

Tweede scenario: Je verliet net de meest dure en exclusieve haar salon met een mega fantastisch haar kapsel voor naar een mega exclusief boekgala…. BOEM! Bliksem, Hagel, Hoosbuien. Welk vervolg offer jij op als een soort van paraplu om jezelf te beschermen?

dff

Absoluut Voldaan van Jos! Ik vond het echt een boek zonder logica en totaal niets voor mij! Soms had ik er echt de neiging mee om met hem te gooien en er tegen te schreeuwen, dus nat regenen zodat alle letters zouden verdwijnen zou goed zijn! Maar ieder zijn ding he! Er is niks mis mee als jij er wel dol op bent!

Derde scenario: Je zit tijdens een lezing op school te luisteren hoe een leraar maar door blijft zagen over hoe de klassiekers van vroeger de wereld veranderden. Je valt bijna in slaap en word er zo moe van dat je de neiging krijgt hem met een klassieker om zijn klassieke oren te slaan! Dan besluit je het gewoon te doen, deze klassieker is toch niks aan! Welke klassieker heb jij in je handen?

dfhtrfu

Er zijn vele boeken van, Pinkeltje. Het zijn wel leuke boeken, maar alles komt zo overeen en op een begeven moment gaat het voor mijn gevoel erg vervelen. Ik zou hem naar zijn hoofd gooien! Ik heb dan wel genoeg te doen, er zijn genoeg boeken!

Vierde scenario: Je hangt lekker bij de bibliotheek en opeens BAM! De opwarming van de aarde bereikt een hoogtepunt en ontploft en de buitenwereld wordt een bevroren woestenij. Je bent opgesloten en de enige kans om te overleven is om een boek te verbranden voor de warmte. Wat is het boek dat je als eerste opoffert, je minst favoriete boek in je leven? Bij welk boek heb je niet volledig spijt van het verbranden er van?

cgfgjhdf

Ik kies dan echt voor “In deze boom”. Het is een boek die mezelf een beetje depri heeft
gemaakt. Het is een heel zielig boek, maar aan de andere ook zielig door hoe het geschreven is. Het leest niet vlot en je wilt er eigenlijk mee stoppen, maar je wilt toch geen halve boeken lezen!

 

Vijfde scenario: Je staat op het punt op te gaan op het podium voor een interview met je favoriete beroemd auteur als je je realiseert dat je nog een stuk kauwgom in je mond hebt. Je hebt je meest favoriete boekenseries bij je want die lees je graag voordat je een podium opgaat om tot rust te komen en je realiseert je dat je de laatste bladzijde van het laatste boek uit de serie er uit zult moeten scheuren om van je kauwgom af te komen. Welk boek kies jij?

bihk

De serie van The beautiful creatures! Ik kon totaal niet in de boeken komen en vind de film ook niet heel speciaal! Ik ben dol op avontuurlijke boeken, maar deze serie ligt mij net niet. Ookal hoor ik er veel goeds over!

 

Welke boeken zou jij opofferen?

Ik tag:

1.connies boekkies

2. 可愛い国

3. lores boeken

4. books with claire

5. mijn brein is een boekenkast

6. Ilse

7. follow me move

8. Christina’s boekenhoekje

9. life or Muriel

10. tazzy loves books

11. butterfly girl

12. my cup of stories

13. my perfect book life

14.The YA page

15. 9636wen’s blog

16. door Ellis

17. druk inkt

18. booklovers

19. just one more page

20. biebmiepje

Hopelijk doen jullie ook mee. Verder hoop ik dat jullie genoten hebben van de post en tot snel! Er staan vele leuke recensies in de wacht!

Veel liefs,

Nakita

 

 

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “TTT: #BookSacrificeTag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *