Zwart als ebbenhout – Salla Simukka

944952_171156406580332_7027921147095090325_n

Specificaties

  •  Nederlands
  •  142 pagina’s
  • Clavis B.V.B.A., Uitgeverij
  • Young adult – Thriller

Beschrijving

Oefenend voor een toneelstuk over Sneeuwwitje, voelt Lumikki een klik met de jongen die de jager speelt. Maar de liefde wordt overschaduwd door de brieven van een vreemde stalker. Terwijl de première nadert, probeert Lumikki de afzender te slim af te zijn. Lastig, wanneer iemand zo zwart is als ebbenhout.

Voor het lezen

De delen van de serie worden steeds beter, ik ben benieuwd of dat ook zo is bij het laatste deel van de serie ! Ik ben zeker benieuwd naar dit boek doordat het onderwerp me erg aanspreekt en ik benieuwd hoe alles afloopt. Zal ze alles doen wat haar stalker wilt of zal ze toch koppig zijn? hoeveel risico durft ze te nemen om haar geliefden en vrienden te redden!

81812

Tijdens het lezen

Ik zit helemaal in het boek, het leest heerlijk weg net als de rest van de serie! de spanning is hoger dan ooit, het verhaal is heftiger en gevaarlijker. Mijn verwachtingen liggen hoog, kan niet wachten tot het uit is.

Het verhaal is onvolspelbaar en het zorgt ervoor dat je verder wilt lezen! Ik ben nu bijna klaar en de factoren zijn hoog! Ik wil sneller lezen dan ik kan om de ontknoping te zien en te ontdekken hoe het met sneeuwwitje gaat.

12417848_171983569830949_3299624864366549074_n

Conclusie

Een super boek goed vol spanning, liefde en angst. De elementen die een boek tot een succes maken en je laten genieten van de achtbaan van emoties! Het verhaal krijgt bijna aan het eind een hele andere wending. Het is zo onverwachts dat ik gewoon boos word op het verhaal door de dingen die gebeurden. Ik ben bij de laatste 2 hoofdstukken even gestopt om mijn woede te kalmeren en mijn humeur weer goed te maken.

Dit deel is zeker mijn favoriet en krijgt daarom ook de ☆☆☆☆☆ sterren! Een mooie afsluiting van een serie met opspannende spanning en het liefdesverhaal maakt de serie af!

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Zwart als ebbenhout – Salla Simukka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *