High tea met Chinouk Thijssen

Ik had een super leuke high tea gewonnen!! Natuurlijk was ik helemaal door het dolle!

image

Zondag was het zover, de high tea met Chinouk!  Het is vandaag al weer een week geleden dat ik me nu op dit tijdstip uit de voeten maakte en onderweg ging!

De uitgever van Scelta Publishing was aanwezig, Chinouk met haar stagaire en nog 4 meiden. We waren met 8 dames! Gelukkig kende ik iedereen al bijna dus het was letterlijk een feestje aan tafel!

De locatie

We hadden de high tea in Rotterdam bij de bakker: ten to three.
Het is een super mooie bakkerij met vitrines vol met cupcakes van alle soorten en maten.  Ze maken gebak voor bruiloften, verjaardagen en andere lekkere dingen ook op bestelling!  Het is wonderbaarlijk wat ze allemaal maken!

Het is vrolijk en kleurrijk en heerlijk roze!  Als je binnenkomt komt een heerlijke geur je tegemoet en wil je gelijk aanvallen! Ze hebben een roze wand met flamingo’s die je ziet als je binnen komt en vele tafeltjes waar je heerlijk rustig kan zitten Bijkletsen!

Toen iedereen er was kregen we lekkere bubbel champagne! Het was de smaak perzik en echt overheerlijk!
Als volgende kregen we heerlijke vers gemaakte tomatensoep met een kaas tosti.

image

De tomaten soep, tosti en heerlijke champagne en de super schattige kopjes en thee pot!

We waren ondertussen heerlijk aan het kletsen over boeken, ideeën aan het uitwisselen en natuurlijk praten over het boekenfestijn die einde van de maand in ahoy hier in Rotterdam is! We gaan met een hele groep op zaterdag dus dat word een heerlijke drukke boel!

Chinouk’s planning is erg vol en ze is druk bezig met schrijven en evenementen. Natuurlijk heeft ze ook een eigen website, houd ze heel erg van snapchat en vlogt ze ook nog eens!

Toen werd het tijd voor het echte werk! De lekkernijen kwamen op tafel, op zich al een mooi aanzien totdat je de goddelijk smaak proeft!😍
Het smaakt echt hemels! Mijn favoriet? Hmmmm de brownies!  Ik ben natuurlijk dol op chocolade en zachte cakes.

De high tea producten

image

Bovenop zie je de macarons, daaronder sandwiches en de overheerlijke brownies! Daarnaast op het volgende bordje liggen scones met een sausje van aardbeien jam of ongezoeten slagroom.

image

De mini cupcakes in verschillende smaken! Van red velvet tot chocolade en vanille met een rossetje van crème! 
Kijk hoe leuk de thee zakjes en de potten zijn! De kopjes zijn ook super cutee!

image

Boven op ziet u cake pops van chocolade die gedoopt zijn in chocolade en daarna in de snoepjes zijn gerold! Zijn ook overheerlijk!!!

Gesprekken

Ondertussen praten we verder over van alles en nog wat. Vorige week zijn natuurlijk de nieuwe groepen bekend gemaakt van de uitgevers, blossem promotie team en storm publishers bijvoorbeeld. Wat wel opvalt is dat het vaak al bekende bloggers zijn, maar heel weinig nieuwe bloggers. 

We hebben ideeën uitgewisseld over onze blogs en vragen gesteld over hoe iedereen het aanpakt.

Met Evelien hebben we gepraat over nieuwe ideeën en de boeken van de uitgever!

Ondertussen waren we bij het einde aangekomen! Het was bijna 3 uur dus de tafel moest zo weer leeg.

We kregen een geweldige pakketje mee naar huis!
Natuurlijk zat het boek van Chinouk erin en die heb ik gelijk laten signeren. Ik ben zo benieuwd!  Ik heb het boek nog niet gelezen en vind de herdruk veel mooier dan de eerdere versie!!

image

De goodiebag

image

Inhoud
– hij is van mij van Chinouk Thijssen
– flyers van blindelings en hij is van mij
– het boek der angsten ( thriller)
– een leuke BookMark!
– een sleutelhanger van het eiland
– 2 stickertjes met een boek gerelateerde quote
-een deurhanger
En een leuk tasje waar het in zat

Natuurlijk wou ik nog even op de foto met mijn grote vriendin!

image

De groepsfoto moest natuurlijk ook nog!

image

Daarna zijn we langs de Donner geweest om nog even wat boeken te scoren en heerlijk af te sluiten!!!

De dag was zeker een 9 waard! De locatie was perfect en het is zeker aan te raden en alles was goed geregeld door Chinouk en Scelta Publishing !

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “High tea met Chinouk Thijssen

  1. Haha, aan het eind nog langs Donner 😀
    Erg leuk om je verslagje te lezen (^-^) De high tea ziet er echt luxe uit! Zoveel verschillende hapjes :O Ook supermooi servies!

    Ondertussen praten we verder over van alles en nog wat. Vorige week zijn natuurlijk de nieuwe groepen bekend gemaakt van de uitgevers, blossem promotie team en storm publishers bijvoorbeeld. Wat wel opvalt is dat het vaak al bekende bloggers zijn, maar heel weinig nieuwe bloggers.
    Dit is wel een interessante observatie! Zo had ik er nog helemaal niet over nagedacht. Het is natuurlijk wel slim voor een uitgever om een bekende blogger te kiezen, omdat ze op die manier meer mensen bereiken. En van een nieuwe blogger weten ze natuurlijk niet hoe lang zo iemand nog doorgaat met zijn/haar blog (omdat mensen misschien een blog beginnen, heel enthousiast, maar dan houden ze het maar een half jaartje vol oid…).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *